Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor

Đakić: Možda bi Kosor s brigadom bolje zapovijedala od Freda Matića

josip đakić
Boris Ščitar/Pixsell
14.02.2012.
u 11:00

– Podsmijeh prema Jadranki Kosor zasigurno je podsmijeh prema ženama – kazao je Đakić

U sinoćnjem Dnevniku 3 na HTV-u predsjednik HVIDRE Josip Đakić komentirao je izjavu ministra branitelja Predraga Freda Matića o činu pričuvne brigadirke Jadranke Kosor te je kazao da je podsmijeh prema Jadranki Kosor zasigurno podsmijeh prema ženama. Dodao je da počasni čin nije upotrebljen ni materijaliziran.

– Možda bi gospođa Kosor s brigadom bolje zapovijedala od aktualnog ministra branitelja Predraga Freda Matića – kazao je Đakić.

Komentara 39

CR
crocro
12:01 14.02.2012.

Svakako se mora napraviti revizija napredovanja za vrijeme domovinskog rata i poslije rata. Mora se dobro zaviriti tko je za vrijeme domovinskog rata radio kao činovnik u kancelarijama ili bio voditelj nekog odsjeka ili odjela, a bio je ovlaštena službena osoba, koja je dobila status Hrvatskog branitelja u kancelariji a k tome i visoki vojni čin. Mora se provjeriti što su takve osobe imale zajedničkog s terenskim čizmama, puškom, terenom, spavanja na otvorenim ili zatvorenom nepoznatom prostoru i sl. I kako su na temelju kancelarijskog ratovanja mogle dobiti vojni čin. Koliko ima takvih osoba. I njima sličnih. A na štetu Hrvatskih branitelja.

OB
-obrisani-
12:03 14.02.2012.

oduzet . ...nepravedno dobiven ČIN .....nepravedno dobiveni....ukradeni STAN....

DR
drznedaj
12:01 14.02.2012.

liliana, jel ti uopce znas ko je Fred Matic ili prosipas ovdje svoj intelektualni proljev tek toliko da prodje dan i da se nesto pise?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije