Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijan izvrijeđao djelatnike na benzinskoj postaji kojima nije htio platiti račun za gorivo

Divljao na benzinskoj pa slomio zaštitnu rešetku u marici

benzinska postaja
Arhiv VL
07.01.2010.
u 10:34

Željko V. (44) uhićen je na Ininoj benzinskoj postaji u Kaštel Starom jer nije htio platiti račun za gorivo, a kad su ga privodili u policijsku postaju otkinuo je zaštitnu rešetku u marici.

KAŠTELA - Željko V. (44) iz Splita razbio je zaštitnu ogradu u policijskoj marici nakon što su ga uhitili jer je jučer oko 20.30 sati na Ininoj benzinskoj postaji u Kaštel Starom narušavao javni red i mir. Natočio je oko četiri litre goriva u plastičnu kantu, ali nije imao novca za platiti račun pa je od zaposlenika tražio da mu da gorivo uz obećanje da će mu novac donjeti kasnije. Zaposlenik je to odbio pa ga je Željko V. izvrijeđao. Isto je napravio i policajcima koji su ga došli smiriti, a nije im htio pokazati ni osobnu iskaznicu. Bio je vidno pijan, ali je odbio alkotest.

Policajci su ga ukrcali u maricu i krenuli prema postaji u Kaštelima, ali su ubrzo začuli buku i lomljavu u stražnjem dijelu vozila. Kada su se zaustavili, vidjeli su da je Željko V. slomio zaštitnu rešetku. Zbog narušavanja javnog reda i mira priveden je prekršajnom sucu koji ga je nakon saslušanja pustio, a bit će i kazneno prijavljen zbog oštećivanja tuđe stvari.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:11 07.01.2010.

Odvaliti na hrvatskom znaci OTRGNUTI, ISTRGNUTI ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije