Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljen

Direktor sam sebi davao kredite, oštetio tvrtku za 760.000 kuna

Ilustracija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.10.2019.
u 10:09

Kako se sumnja, kao direktor i odgovorna osoba trgovačkog društva iz Kolarovca povrijedio je dužnost zaštite imovinskih interesa poduzeća

Policijska uprava varaždinska dovršila je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Kako se sumnja, kao direktor i odgovorna osoba trgovačkog društva iz Kolarovca povrijedio je dužnost zaštite imovinskih interesa poduzeća jer je, kako navodi PU varaždinska, "sam sebi davao kredite putem višekratnih isplata s unaprijed stvorenom namjerom navraćanja u iznosu od oko 760.000 kuna".

Time je njegova tvrtka oštećena za oko 760.000 kuna. Protiv njega podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije