Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvaranje ponuda

Danas bi se trebalo znati tko bi ulagao u Kupare

kupari
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
12.10.2015.
u 08:07

U samom startu bilo je šest zainteresiranih investitora, a mnogi bi se kladili da se Todorićeva Karisma javila i na ovaj, obvezujući natječaj

Prijave zainteresiranih primale su se do 9. listopada, a danas će se vjerojatno doznati tko bi htio investirati najmanje sto milijuna eura u negdašnje vojno odmaralište Kupare. Obvezujući natječaj završio je uz produžetke, prvotno je krajem svibnja raspisan do 25. kolovoza, a onda produljen na zahtjev dvaju potencijalnih ulagača.

Tko su oni i tko se na koncu javio može se samo nagađati na osnovi neobvezujućeg natječaja, kada su interes iskazali Avenue grupa, Valamar poslovni razvoj, Karisma Hotels Adriatic, Rixos grupa, Titan nekretnine i Braniteljska zadruga Mir. Za branitelje se zna da nemaju šanse jer nisu upravljali hotelima s godišnjim prometom od barem 45 milijuna eura, kako propisuje natječaj, ali svejedno su tvrdili da će se natjecati.

Ostali mogući ulagači su suzdržani, iako bi se mnogi kladili da Karisma, spoj meksičkog hotelskog lanca, Todorićeva Agrokora i njemačkog TUI-ja, nije propustila javiti se i na ovaj natječaj. 

>> Ima interesa za Kupare, to nije razlog za prolongiranje

Komentara 1

GU
General_U
08:38 12.10.2015.

sve ovo je bilo napravljeno za one jna smradove. lijevo na ovoj slici jedno kilometar dalje onaj šepavi zločinac si je dao sagraditi dvije identične vile jedna od druge udaljena tridesetak metara malo mu bila jedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije