Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR

Dadilja iz pakla: Željela ići doma pa gurnula bebinu ruku u vrelu vodu

Foto: Screenshot/YouTube
1/3
23.01.2020.
u 13:40

Policija je objavila da je uhitila 30-godišnju dadilju nakon što su dobili prijavu o namjernom nanošenju ozljeda opasnim sredstvima te su dodali da je istraga u tijeku.

Osjećala sam da mi se cijelo tijelo trese, tako je opisala 40-godišnja Amy Low iz Singapura trenutak kad je vidjela snimku na kojoj njezina dadilja stavlja ruku njezine 16-mjesečne kćeri u lonac pun vruće vode. 

Low je ispričala na društvenim mrežama traumatično iskustvo koje je imala s dadiljom koju je zaposlila u prosincu prošle godine. Osim što je opisala ozljede koje je zadobila njezina kći, objavila je i fotografije zadobivenih opeklina. Policija je objavila da je uhitila 30-godišnju dadilju nakon dobivene prijave o namjernom nanošenju ozljeda opasnim sredstvima te dodala da je istraga u tijeku. 

Low je kazala kako su obje njezine kćeri pogođene incidentom koji se dogodio 15. siječnja. 

– Moja kći plače svaku noć. Čak i kad ide spavati popodne, plače u snu. Osim što je boli ruka, mislim da ima noćne more – kazala je Low i dodala da njezina starija kći krivi sebe jer nije zaštitila svoju mlađu sestru, iako je ona bila ta koja je prva alarmirala odrasle. 

Nakon što je 8-godišnjakinja nazvala svoje roditelje i informirala o ozljedama, pojurili su u bolnicu gdje su im rekli kako je riječ o opeklinama višeg stupnja. Dadilja im je tad rekla kako je ona kuhala i nosila curicu u rukama te da je malena djevojčica slučajno stavila svoju ručicu u uzavrelu vodu. Roditelji ne bi ni posumnjali da se sama dadilja nije spakirala i inzistirala već sljedeći dan da ide. 

Upravo je to potaknulo 40-godišnju majku da pogleda snimke na kameri za bebe, nakon čega je otkrila stravičnu istinu. 

– Nije mi bilo jasno kako netko to može učiniti djetetu. Kad sam je pitala zašto je to učinila mojem djetetu, kazala mi je kako je to učinila jer je željela ići kući – kazala je Low za lokalne medije, prenosi South China Morning Post.

Komentara 6

MA
mateivic1
14:18 23.01.2020.

Smrtna kazna ali ne bilo kakva nego ju baciti živu u vrelu vodu.

JM
ja-ma
15:34 23.01.2020.

Da se radi o cucku već bi bilo 300 komentara.Svijete,ideš li kraju?

Avatar OathBringer
OathBringer
16:49 23.01.2020.

Dati dijete u ruke nepoznatim ljudima.... ok vrtić, mora se, ali ovo?! Psihića na sve strane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije