Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZNUDE

Uhićen Leon Lučić: Odveden je na ispitivanje u Heinzelovu

Leon Lučić
Foto: Screenshot RTL
22.01.2020.
u 17:05

Lučić se do sada nalazio u bolnici nakon što je teško ozlijeđen 10. siječnja na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića

Bivši policajac i glumac iz serije 'Krim Tim 2', Leon Lučić, uhićen je danas i doveden u policiju u Heinzelovoj ulici u Zagrebu, javlja Jutarnji list.

Lučić se do sada nalazio u bolnici nakon što je teško ozlijeđen 10. siječnja na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića. Lučić je ozlijeđen u pokušaju iznude zaprešićkog poduzetnika.

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina kazao je danas kako je uhićena i treća osoba koja se dovodi u vezu s pokušajem iznude. Za to kazneno djelo već su prijavljena dvojica iznuđivača - bivši policajac Leon Lučić i specijalni policajac Andrija Vrhovac.

- Došlo je do uhićenja još jedne osobe. Sada se rade dokazne radnje i to će na kraju rezultirati novim izvješćem i kaznenom prijavom prema DORH-u - izjavio je Milina.

Pokušaj iznude zaprešićkog poduzetnika dogodio se 10. siječnja na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića, a u tučnjavi su teško ozlijeđena dvojica  muškaraca, odnosno 48-godišnji bivši policajac Leon Lučić, osumnjičen za iznudu zaprešićkog poduzetnika, i s druge strane 38-godišnji MMA borac Mirko Šintić, kojega je doveo iznuđivani poduzetnik Mario D. (48).

Do sada je za nanošenje teške tjelesne ozljede prijavljen bivši policajac Leon Lučić, koji se zajedno s pripadnikom ATJ Lučko Vrhovcem osumnjičen i za pokušaj iznude.

Poduzetnik Mario D. prethodno je zaprešićkoj policiji prijavio da ga se iznuđuje te da se od njega traži 100.000 eura, no Milina još ne zna je li bilo propusta u policijskoj postaji Zaprešić, kaže da se očekuje izvješće stručnog tima kako bi se vidjelo je li sve bilo po proceduri.

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
17:15 22.01.2020.

Ni prvi ni zadnji “plavac” koji se bavi kriminalom !

ZT
Zthr2000
17:25 22.01.2020.

Koliko je ova ili slične ekipe imala ranijih (uspješnih) iznude? Činjenica da MUP niti ne poziva ranije žrtve hm Krim tima, da im se jave, pa nije li ta šutnja i zaglušujuća i upozoravajuća?

Avatar Forest Trump
Forest Trump
18:28 22.01.2020.

Poćelo je ‘96 dok su “vukovarci” držali reket u ZG ovi su im nedostojni nasljednici !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije