Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon pisma

D. Ramljak: Umjesto Kolindinih odgovora, doživljavam napade i blaćenje

Danica Ramljak
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
14.12.2014.
u 22:18

Našla sam se na meti organizirane ekipe koja misli da se difamacijom rješavaju stvari i ušutkavaju ljudi. Naravno da su to već viđene metode koje me ne mogu zastrašiti, poručila je Danica Ramljak

Nakon što je jučer objavila otvoreno pismo upućeno HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović, bivša ravnateljica Instituta Ruđer Bošković Danica Ramljak kaže da je dobila prijeteće poruke. O svemu što joj se dogodilo oglasila se na Facebooku.

– Od sinoć, nakon što sam objavila otvoreno pismo gđi. Grabar Kitarović, koje smatram normalnim načinom i redovnom praksom u uređenim zemljama, dobila sam veliku potporu ljudi iz cijele Hrvatske. Hvala im na tome jer uistinu dio je demokratskog procesa dobiti odgovore od nekoga tko pretendira na mjesto predsjednice države – napisala je Ramljak u uvodu, a potom se osvrnula na onaj manje ugodan dio reakcija.

– Ono što je nezamislivo jest činjenica da sam danas dobila nekoliko prijetećih poruka, poziva i napada. Očito od odgovora na pitanja za sada ništa, ali sam se našla na meti organizirane ekipe koja misli da se difamacijom rješavaju stvari i ušutkavaju ljudi. Naravno da su to već viđene metode koje me ne mogu zastrašiti, ali uistinu očekujem od gđe. Grabar Kitarović da preuzme palicu, odgovori na pitanja i pokaže koje je demokratske principe i osobno usvojila. Ne očekujem od nje da podržava metode onih koji su se danas na mene obrušili – dodala je Ramljak te na kraju navela da je ''dužnost Grabar Kitarović, kao i svakog kandidata koji pretendira biti predsjednik države, komunicirati s hrvatskim građanima i odgovoriti na pitanja tijekom kampanje''.

>>U otvorenom pismu postavila 10 'vrućih' pitanja za Grabar Kitarović

>>D. Ramljak nezakonito je maknuta s dužnosti

>>Anketa: Što stoji iza pisma D. Ramljak i hoće li ono utjecati na kampanju K. Grabar Kitarović?
 

Komentara 497

DG
davor.gazivoda
22:39 14.12.2014.

Gospodjo, zar niste imali niti jedno pitanje za ostale kandidate? Sumnjam? Vi ste se ovdje ocito svrstali i postali dio necije kampanje.

MX
MXLCLGTG
22:29 14.12.2014.

Ko je ova gospodja da dobije prostor u medijima i to dva puta u danu pa ako je pisala nekome to je njezina stvar a kad hoce bas da joj se kaze nije ni ona sama sastavila pitanja nego je to cista provokacija i ko je ona da se bas njoj neko obrati i odgovori na nesto.

Avatar imotska115
imotska115
22:36 14.12.2014.

U ostalom tko je ona da moze postavljat pitanja i to na Facebooku. Zasto gosp. Josipovic ne pita a ne da upotrebljava piune da za njega rade prljavi posao. Jos se nije naucila kako politika funkcionira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije