Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
III. jedinica

D. Kosor: Nije dobro da apsolutna vlast ode u ruke ljevice

hsls
Privatna arhiva
09.11.2011.
u 10:37

Kosor je predstavio i prvoga na listi za III. izbornu jedinicu, potpredsjednika HSLS-a i gradonačelnika Varaždinskih Toplica Dragutina Kranjčeca.

HSLS ima cjeloviti program u kojem je jasno napisano gdje i kako napraviti rezove koji su nam potrebni, koje reforme provesti, ali i kako nakon dvije godine otvoriti 100 tisuća radnih mjesta. Napravljene su anonimne ankete gdje su poduzetnicima predstavljeni programi na kojima nije naznačeno kojim strankama pripadaju i HSLS-ov program od svih je programa ocijenjen najkvalitetnije i najrealnije. Na ovim izborima nije važno koja će stranka pobijediti. Važno je hoćemo li nakon izbora odgovorno krenuti u rješavanje problema s kojima smo gospodarski danas suočeni. HSLS ima program kojim to možemo ostvariti. To je u Ludbregu poručio  predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, koji se osvrnuo i na eventualan ishod idućih izbora.

– Nije dobro za demokraciju da apsolutna vlast ode u ruke ljevice. HSLS je stabilna politička stranka centra i nije opterećena ideologijama. HSLS je jedina stranka u Hrvatskoj koja je prije godinu dana priznala svoje greške, pročistila svoje redove i rekla: Da, i mi smo griješili. Druge političke stranke to nisu napravile, a zasigurno ih to čeka nakon parlamentarnih izbora. Danas je najvažnija borba za gospodarski oporavak i to je ono što HSLS u svom programu nudi – kazao je Kosor. 

Predstavio je i prvoga na listi za III. izbornu jedinicu, potpredsjednika HSLS-a i gradonačelnika Varaždinskih Toplica Dragutina Kranjčeca.

– Dragutin Kranjčec jedan je od rijetkih, ako ne i jedini, gradonačelnik koji za svoj rad ne prima naknadu svojom voljom. Trideset godina uspješan je gospodarstvenik i to je čovjek koji nije ušao u politiku da bi od nje živio, već da bi svojim iskustvom i znanjem pridonio poboljšanju uvjeta življenja na ovim prostorima – kazao je Kosor.

– Za razliku od ostalih kandidata, koji su rodom iz Zadra ili žive u Zagrebu, ja ovdje živim, radim i stvaram. Sigurno se neću seliti u Zagreb i svoj ću saborski mandat posvetiti izbornoj jedinici u kojoj sam izabran. Kao saborski zastupnik, jedanput tjedno imat ću redovni dan za prijeme građana i to svaki tjedan u drugom gradu na području III. Izborne jedinice. Želim znati probleme građana i želim ih riješiti u tijeku cijelog mandata, a ne da rješenja nudim dva mjeseca prije izbora. Mislim da će to građani prepoznati. Kandidati koji će biti na listi HSLS-a za III. izbornu jedinicu dokazani su privatno i poslovno i to su ljudi koji su na mnoge načine pridonijeli sredinama u kojima žive – naglasio je Kranjčec.

Komentara 2

AN
ankicascreiber
11:50 09.11.2011.

koje nakaze. nemaju ništa korisno za ponuditi, pa sada iz očaja žele plašiti birače. Što je zapravo lijevo, a što desno u HR. Ako seHDZ diči sa svojim uspijesima u socijalnim davanjia, da li su oni lijevi ili desni? U Hrvatskoj što se tiče ekonomije i poreza, stvaranja poduzetničke atmosfere sve su stranke lijeve, što se tiče prava radnika, prava građana, crkve, građanskog referenduma, sve su stranke desno. Drugim riječima do različitog nivoa sve su stranke pokupile negativne stvari od lijevih i desnih opcija, dok je politika ostavila malo slobode inicijativi građana.

KR
kreshabo
13:25 09.11.2011.

HSLS ima jedini realni gospodarski program i ideju kao pokrenuti hrvatsku !!!! NAPRJED ŽUTI!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije