Naslovnica Vijesti Svijet

VIDEO Ukrala ruže i sok pa ušla u crkvu i jednim potezom zgrozila sve

Mlada žena optužena je za vandalizam nakon što je u srijedu uhvaćena na videu kako ruši križ u crkvi na sjeveru Kalifornije
08. veljače 2019. u 18:08 19 komentara 12772 prikaza
Foto: screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Mlada žena optužena je za vandalizam nakon što je u srijedu uhvaćena na videu kako ruši križ u crkvi na sjeveru Kalifornije. No izgleda da je ovaj vandalizam bio samo jedna postaja u obavljanju kriminala s obzirom na to da je prije toga ukrala ruže iz jedne cvjećarnice, te sok iz pekare, prenosi The Sacramento Bee.

krađa Iskoristila trenutak Provalila u salon ljepote i ukrala novac, no sve je iznenadila onime što je potom učinila

Nakon toga je ušla u crkvu i zaputila se ravno prema oltaru, gdje je srušila veliki križ na oltaru. Nakon što je raspelo palo, snimke prikazuju ženu kako trči natrag niz crkvu i izlazi iz svetišta.

Čini se da je još uvijek držala ukradene ruže. Chavira je napustila crkvu i otišla u trgovinu koja je prodavala vjerske predmete, gdje je pokušala ukrasti još jedan kip, priopćila je policija. 

WBA INCIDENT Dostojni Mućki: Četvorica igrača ukrala taksi u Barceloni!

Chavira je uhićena oko dva sata nakon tog zločina, kojeg je policija navela kao posljednjeg u nizu. 23-godišnja žena nalazi se u zatvoru pod jamčevinom od 25.000 dolara u okrugu zatvora Santa Cruz pod optužbom za uništavanje imovine, vandaliziranje mjesta bogoslužja, neposlušnost sudskom nalogu i provale.

 

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati