Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURADNJA S TZ ZAGREB

Croatia Airlines za aviokarte za Zagreb u predsezoni daje 30 posto popusta

Konferencija za medije o suradnji Croatia Airlinesa i Turističke zajednice Grada Zagreba
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
24.03.2022.
u 13:55

CA tijekom ovogodišnje ljetne sezone planira povezivati izravno Hrvatsku s 21 međunarodnim odredištem, a njeni zrakoplovi će pri tome letjeti na 41 međunarodnoj liniji

Croatia Airlines očekuje da će ove godine ostvariti promet veći od 80 posto u odnosu predpandemijsku 2019. godinu. Prema riječima direktora hrvatske nacionalnog avioprijevoznika Jasmina Bajića u ovogodišnjoj ljetnoj sezoni letenja CA će nekim danima imati i 100 letova dnevno.

Kompanija će ovo ljeto operirati sa 12 zrakoplova, dva manje nego rekordne 2019. Povratak avioprometa na razini iz 2019. pak očekuje se krajem 2023. i početkom 2024. CA je jučer sa Turističkom zajednicom grada Zagreba predstavila zajedničku promotivnu suradnju ljetnom redu letenja za ovu godinu.

CA tijekom ovogodišnje ljetne sezone planira povezivati izravno Hrvatsku s 21 međunarodnim odredištem, a njeni zrakoplovi će pri tome letjeti na 41 međunarodnoj liniji. Iz Zagreba pak tijekom ljeta planirani su letovi CA u 15 europskih odredišta. Tako se obnavljaju sezonski letovi Zagreb- Barcelona, a tu su još i letovi za Amsterdam, Atenu, Beč, Bruxelles, Dublin, Frankfurt, Kopenhagen London, Munchen, Pariz, Rim , Sarajevo, Skopje i Zurich. 

- Ljetnim redom letenja dodatno ćemo proširiti mrežu naših međunarodnih odredišta i to kroz obnavljanje dijela međunarodnih linija na kojima tijekom epidemiološke krize nismo letjeli kao i intenziviranjem letova na postojećim linijama u međunarodnom i domaćem prometu - kazao je Bajić.

Direktorica TZGZG Martina Bienenfeld kazala je da je Zagreb primarno aviodestinacija te se stoga provode aktivnosti kako u segmentu izravnih letova koji povezuju Zageb s inozemnim destinacijama tako i u segmentu izravne promocije u zrakoplovima. 

Kako bi pružili snažnu potporu turističom potencijalu Zagreba u predsezoni, CA putnicima na svhi 15 međunarodnih linija prema Zagrebu nudi 30 posto popusta prigodom kupnje aviokarata na web stranicma kompanije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije