Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta prijava

Članu Podravkine uprave Pucaru prijeti do pet godina zatvora

pucar
Marko Prpić/PIXSELL
Autori: hš/VLM, zm/VLM
05.11.2010.
u 21:15

Pucar je u upravu Podravke izabran mjesec dana nakon što je skrivio prometnu nesreću u kojoj su poginula dvojica muškaraca

Policijska uprava zagrebačka potvrdila je da je podignula kaznenu prijavu protiv Marina Pucara, člana Podravkine uprave, zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. On se 29. travnja neoprezno prestrojavao na autocesti Varaždin – Zagreb te je službenim Audijem A6 udario u Mitsubishi u kojemu su bila dvojica muškaraca. Jedan je poginuo na mjestu nesreće, a drugi je preminuo u bolnici.

Pucar je prijavljen po članku 272. Kaznenoga zakona i prijeti mu između šest mjeseci i pet godina zatvora. Doznaje se kako je policija utvrdila da nije bio pijan ni drogiran te da nije vozio prebrzo. Na položaj člana Podravkine uprave imenovan je mjesec dana nakon nesreće, a tada se u javnosti već potegnulo pitanje je li trebao prihvatiti to mjesto.

– Ništa ne mogu komentirati dok s odvjetnikom ne utvrdim sve detalje. Cijela situacija i te kako utječe na mene, ali što bih trebao učiniti, prestati išta raditi? – izjavio je jučer Pucar.

 

Ključne riječi

Komentara 2

BL
blackstena
08:43 06.11.2010.

eto tako...majmun sece slobodno po gradu a ljudi vise nema...on je vozio SLUZBENI auto a ovi obicni smrtnici su vozili svoj PRIVATNI auto kojeg su posteno zaradili i platili...i da bi mu ublazili dusevnu bol(jer sad vise nema sluzbeni auto) oni njega izaberu u podravkinu upravu , a obiteljima nastradalih najvjerojatnije se nitko nije javio i ispricao...jadni mi...Bog i Hrvati.

VI
vidovit
18:30 06.11.2010.

Znam za jednu Podravkašicu koja bi bila kvalitetan član uprave.Ne bavi s politikom i nije član ni jedne stranke.Ako če trebat zamjena.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije