Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno more

Četvero ronilaca poginulo u odronu podvodne stijene u Italiji

ronioc
Arhiva VL
30.06.2012.
u 21:27

Do stradavanja je došlo kad se urušila jedna podvodna stijena u špilji u kojoj su bili ronioci

Ronjenje kod mjesta Palinuro u Italiji bilo je tragično za četvero talijanskih ronilaca koji su izgubili živote roneći kod "Grotte del Sangue", piše Corriere della serra.

Do stradavanja je došlo kad se urušila jedna podvodna stijena u špilji u kojoj su bili ronioci. Tri muškarca i jedna žena poginuli su, a prema pisanju talijanskih medija drugih četvero ronilaca koji su bili s njima spašeni su.

Lokalitet na kojem su ronioci stradali nalazi se na jugu Italije, a popularan je među roniocima zbog velikog broja špilja koje se ondje nalaze.

Komentara 3

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
23:21 30.06.2012.

... stvarno ne znam zašto ljudi iz čiste zahebancije rade ovakve opasne radnje ? ... neki dan kod nas pogine mlada padobranka dok je iskušavala neko odijelo za letenje ?!?! ... strava ...

Avatar commentator
commentator
23:22 30.06.2012.

Corriere della sera sera - večer serra - staklenik

LU
lupiga
23:27 30.06.2012.

Kak bi drug Švec rekel: Koji ih je vrag teral tam...Bad luck :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije