Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Čelnici Uefe nakon utakmice Osijeka i Dinama poručili da je malo neobično da se VAR soba nalazi u drugoj državi

Međugorje: Zdravko Mamić sa strepnjom prati utakmicu finala SP-a  između Hrvatske i Francuske
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
10.09.2023.
u 14:48

Uefa je poručila da još nikada nisu vidjeli ovakvu dominaciju VAR tehnologije kao u Osijeku gdje je sudac dosudio drugi penal iako ga nitko nije vidio. Nitko osim objektivnog promatrača u VAR sobi u Međugorju

Subota
2. 9. 2023.

Uspostavlja se pomalo prirodni tijek stvari, sve se nekako vraća na svoje mjesto. Hajduk je izgubio! Hrvatska se pomalo smiruje, deset preostalih radnika vratilo se za svoje strojeve, seljaci su ponovo u ruke uzeli poljoprivredne alate, a stočari su izveli marvu na pašu. Zavladao je optimizam čak i među 100.000 stranih radnika u turističkom sektoru. Možda i ova zima bude hladnija kako je i red, možda iduće ljeto bude manje sparno, a možda se i globalno zatopljenje zaustavi. Hvala igračima Hajduka, poglavito hvala simpatičnom pomoćnom sucu koji je previdio zaleđe kod gola Istre na krcatom Poljudu. Možda je to mali korak za čovjeka, ali veliki za sudačku organizaciju.

Nedjelja
3. 9. 2023.

Kakvo lijepo priznanje za hrvatske nogometne suce iz Uefe! Nakon veličanstvenog uspjeha zagrebačkog Dinama u Osijeku, u kojem su se suci istaknuli s dva dosuđena penala, javila se manja skupina poštovatelja moralnih vertikala s pištaljkom iz simpatičnog Splita izrazivši skepsu da su ta dva kaznena udarca uopće postojala. Međutim, nakon što su se oglasili čelnici Uefe rekavši da još nikada nisu vidjeli ovakvu dominaciju VAR tehnologije kao u Osijeku gdje je sudac dosudio drugi penal iako ga nitko nije vidio. Nitko osim objektivnog promatrača u VAR sobi. "Malo je neobično da vam se VAR soba nalazi u drugoj državi, ali dok stvari funkcioniraju, nema veze", poručili su iz Uefe. Naime, VAR soba se za ovu utakmicu nalazila u Međugorju, u prijateljskoj BIH.

Ponedjeljak
4. 9. 2023.

Zagrebačka policija traga za huliganima koji su nakon slavlja hrvatskog puka na glavnom zagrebačkom trgu, povodom donošenja Vladinih mjera zbog kojih će svakom hrvatskom čovjeku i ženi, svakom hrvatskom građaninu i malograđaninu, svakom radniku, ribaru, rataru i težaku, poštenoj i manje poštenoj inteligenciji biti bolje, kada se masa počela razilaziti na terasi jednog kafića u Bogovićevoj ulici prepoznali narodnog tribuna Grmoju i malo manje narodnog tribuna Peđu Grbina i dobro ih izudarali. Izgleda da narod više jednostavno ne može podnijeti oporbu u trenutku kada Hrvatskoj ovako dobro ide, a nakon Plenkijevih predizbornih intervencija u opći boljitak ići će nam još i bolje.

Utorak
5. 9. 2023.

Veliki propust naših sigurnosnih službi u Supetru na Braču, kojim upravlja poštovateljica utemeljitelja moderne hrvatske države dr. Franje Tuđmana, doduše, samo kao partizanskog borca, SDP-ovke Ivane Marković! Samo dan nakon što je Hrvatsku obradovao novim paketom mjera za poboljšanje svega, Plenki je došao na Brač i, dok su naši specijalci provjeravali akvatorij i držali na oku Ivanine glasače, na Plenkijevu se politiku osvrnuo jedan lokalni galeb istovarivši mu na rame određenu količinu tekućih argumenata. Galeb je prizemljen i predan na postupanje. Inače, posljednjih dana viđali su ga kako kopa po kontejneru u blizini načelničine kuće. Pametnome dosta.

VEZANI ČLANCI 

Srijeda
6. 9. 2023.

Neki ljudi jednostavno mogu sve. Evo, recimo, ekolog, smetlar, ZET-ovac, neimar dječjih vrtića, uvoznik polovnih njemačkih tramvaja, Tomica Tomašević Gorščica, malo se relaksirao pred kamerama i nevino zaigrao s košarkaškom loptom pokazavši ne samo talent za vođenje grada nego i skriveni sportski talent, koji je do temelja uzdrmao posrnulu košarkašku scenu u Zagrebu. U Tomičin ured odmah je dojurio trener Cibone Anto Đapić zamolivši ga da im pomogne u idućem prvenstvu, ako mu obaveze dopuste. Kako Zagreb funkcionira besprijekorno, uskoro će možda vidjeti Tomicu u plavom dresu.

Četvrtak
7. 9. 2023.

Dok Tomica vježba šut, delegacija Krovne udruge europskih ekoloških aktivista i borkinja protiv globalnog zatopljenja Greta Thunberg došla je u Zagreb dodijeliti mu priznanje jer je Zagreb napravio revolucionarne pomake u povratku prirodi. Svečanost je malo kasnila jer se Greta malo zadržala diveći se zagrebačkim prašumama po bivšim gradskim parkovima. Osim priznanja za gradonačelnika, Greta je donijela i nekoliko tona hrane za divlje svinje, simbol Grada Zagreba, zaštićene i sigurne poput krave u Indiji.

Petak
8. 9. 2023.

Mladi rukometaši iz Burundija, koji su nestali sa Svjetskog prvenstva juniora u Rijeci, pronađeni su na Jarunu! Ne radi se ni o kakvoj drami, otmici i li bijegu. Djeca kao djeca, zaželjela se kuće, a kako je priroda u Zagrebu najsličnija onoj u Burundiju, koji se nalazi u ekvatorijalnom pojasu, mladići su jezero Tanganjika zamijenili za Jarun i tamo se ulogorili, kupali, lovili divlje svinje. Toliko im se svidjelo da su poželjeli ostati u Zagrebu. "Ovdje se osjećamo kao kod kuće", rekao je kapetan reprezentacije.

VIDEO Malinois je predivan obiteljski pas, ali to nije pasmina koje će biti ljubimac bez zadatka

Komentara 9

ME
megaja
15:16 10.09.2023.

a moj Toni nadam se da bar ti znas sta si sve ovdje namlatio

VO
Voksratio
21:26 10.09.2023.

Čemu sijanje mržnje i netrpeljivosti kroz tobože satiričan tekst???

Avatar Oslobođenje
Oslobođenje
21:12 10.09.2023.

lupetanje na kvadrat, da je bar duhovito, ali nema niti "d" od duhovitosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije