Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli je na obali

Čehinja se posvađala s društvom pa usred noći preplivala 2 milje

čehinja, kamp (1)
Foto: Frane Šarić
1/3
04.07.2012.
u 10:23

Osjeća se dobro i to je sve što vam možemo reći, rekli su nam prijatelji 38-godišnje Čehinje.

Na opasan pothvat odlučila se 38-godišnja Čehinja koja je u dva sata ujutro odlučila plivati od Biograda na moru do Tkona na otoku Pašmanu. Ona se, naime, tijekom noći posvađala sa svojim društvom s kojim ljetuje u kampu Soline pa je, kako nam je potvrđeno u policiji, zbog toga odlučila preplivati nešto manje od dvije milje. Oko dva sata ujutro na obali su je pronašli mještani koji su policiji dojavili da je na obali "Čehinja koja ima nekakvih problema".

Policija je izašla na teren, alkotestirala ženu te su joj izmjerili 0,4 promila alkohola u krvi, a potom je vratili u kamp. 

Čehinju Alenku Sedlačkovu (38) potražili smo poslijepodne u biogradskom kampu Soline gdje je ispred šatora bilo više njezinih prijatelja. Neki od njih spavali su ispred kampera, očito se odmarajući od vesele noći koja je kulminirala plivanjem od Biograda do Pašmana. Nakon što su nas pristojno saslušali čudeći se istodobno da je njihova prijateljica otplivala toliku udaljenost, otišli su do nje u šator te je upozorili na prisutnost novinara. Iz šatora je tada provirio muškarac rekavši nam da nema komentara za novinare.

 Njezini prijatelji, koji su djelovali i pomalo uplašeno, nisu bili previše razgovorljivi.

– Osjeća se dobro i to je sve što vam možemo reći – rekli su nam njezini prijatelji.

Prije dvije godine jedan je Latvijac u alkoholiziranom stanju iz Turnja pokraj Biograda plivao sve do Preka, odnosno oko 10 nautičkih milja.

Ključne riječi

Komentara 19

DE
desiree
10:40 04.07.2012.

bravo:))

DU
Deleted user
10:46 04.07.2012.

Nije fair, Česi nemaju more i onda kad naposljetku stignu na Jadran - naprave svake godine toliko zvizdarija s tom svojom avanturistikom na luft madracima, preplivavanjima i tome slično - da se Hrvati osjećaju krivim što im se nešto pripetilo tijekom sezone. Ne, oni naprosto nemaju taj osjećaj koliko je "debelo" more u Hrvatskoj i da su to znali već tijekom djetinjstva, ne bi bili toliko "odvažni". Dosadilo i jarcu i onima gore koliko su naporni s tim ljetnim avanturama i primjerice ima neki kiosk na makarskoj rivijeri i prvo što pitaju Česi kad izađu iz autobusa je da im vlasnica kioska odgovori koliko ima sati plivanja do onog otoka "prijeko" (Brač).

CH
chemica
10:37 04.07.2012.

Trideset osam godina...Što, zaboravila je lijekove u kampu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije