Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bulj oštro prozvao Pupovca: Iskorištava fiktivno prijavljene glasača

'Gospodin Pupovac ponovno gradi svoju karijeru najpoznatijeg hrvatskog etnobiznismena na narodu koji je fiktivno prijavljen na hrvatskim adresama', rekao je, između ostalog, Miro Bulj
25. svibnja 2017. u 10:58 15 komentara 3263 prikaza
Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iz Mosta su reagirali na informacije o navodnom podmićivanju na lokalnim izborima. Kažu, nakon što se u medijima razotkrilo i dokazalo plaćanje srpskog stanovništva za njihove glasove, da se postavlja pitanje političke odgovornosti kandidata koji su dugi niz godina organizirali ovu prijevaru demokratskih načela, ali i odgovornosti pred nadležnim tijelima sudbene vlasti.

Milorad Pupovac Kupnja glasova Srbi u Hrvatsku dolaze glasati za novac. Pupovac: 'To je gnjusna laž'

Saborski zastupnik Miro Bulj oštro je prozvao Milorada Pupovca i pozvao Državno odvjetništvo da istraži navode glasača koji su organizirano autobusima stigli iz susjedne države kako bi dobili 500 kuna iz sredstava Srpskog narodnog vijeća u zamjenu za glas SDSS-u.

"Gospodin Pupovac ponovno gradi svoju karijeru najpoznatijeg hrvatskog etnobiznismena na narodu koji je fiktivno prijavljen na hrvatskim adresama. Doista je nepojmljivo da netko može godinama nekažnjeno iskorištavati te ljude za osobnu korist. Pozivam Državno odvjetništvo da ispita jesu li ili, bolje rečeno, koliko su dugo i u kojim razmjerima SDSS i SNV organizirali da se glasače dovozi iz Srbije kako bi kupnjom osigurali potreban broj glasova za sebe. Što su oni napravili za taj narod osim što ih plaćaju za glas? Ništa, jer ne brinu ni za Srbe u Hrvatskoj, a kamo li za one iz Srbije, osim kad je vrijeme da zadrže vlast kako bi sebi državnim novcem napunili džepove u iduće četiri godine. A kad su vlastiti džepovi u pitanju, nije im problem ni podržati Božu Galića u Vukovarsko-srijemskoj županiji i na koji god način se približiti HDZ-u i svojem najvećem partneru i savezniku Plenkoviću, jednako vrsnom trgovcu. Nadam se da će građani dobro razmisliti kome dati povjerenje u drugom krugu, da se njihovim novcima ne bi opet preko granice dovozili autobusi glasača s fiktivnim adresama, dok oni na izbore idu pješice pa iduće četiri godine trpe posljedice neracionalnog upravljanja, korupcije i pogodovanja", izjavio je Miro Bulj, priopćili su iz Mosta.

Obrovac Plaćanje glasova? Policija provodi izvide zbog navodnog podmićivanja birača! glasačka kutija Podmićivanje birača Podigli kaznenu prijavu protiv SDSS-a srđan milaković SDSS izgubio u Vukovaru Milaković: Poraz SDSS-a još je veći jer sam pobijedio Stanimirovića
RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

 • TWITOIST:

  Znam ko je Bulj ,ali ne znam ko su oni sto glasuju za njega.

 • Avatar ovdje Maks
  ovdje Maks:

  Bulj opet reve .

 • hrza:

  pupovcevim malverzacijama ti trebalo jednom stati na put. Pa nismo mi svi majmuni da on radi budalu od nas?