Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bulj od Jandrokovića traži glasovanje o prijedlogu poništenja odluke o iznajmljivanju sabornice EPP-u

- Dobio sam čak opomene i zabranu govora u Saboru jer sam inzistirao da se glasa o ovom zaključku prije nego EPP idući tjedan dođe u Sabor, no predsjednik Sabora nikako ne želi da to uvrsti u dnevni red i da saborski zastupnici o tome glasuju - kazao je Bulj
12. studenoga 2019. u 14:16 8 komentara 498 prikaza
Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Mostov Miro Bulj pozvao je predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića da se još ovaj tjedan raspravi njegov prijedlog zaključka kojim traži poništenje odluke Predsjedništva Sabora o iznajmljivanju sabornice Europskoj pučkoj stranci.

Bulj i Jandroković Burno u saboru Svađa Bulja i Jandrokovića: Trebamo li istupiti iz UN-a jer je i Srbija tamo

Tvrdi kako Jandroković to odbija uvrstiti u dnevni red iako se EPP u Saboru sastaje idući utorak te se pita zašto ga je strah saborske rasprave o ovom sastanku.

- Dobio sam čak opomene i zabranu govora u Saboru jer sam inzistirao da se glasa o ovom zaključku prije nego EPP idući tjedan dođe u Sabor, no predsjednik Sabora nikako ne želi da to uvrsti u dnevni red i da saborski zastupnici o tome glasuju. Budući da je ovo presedan, jer niti jedna druga članica EU dosad nije iznajmila svoju sabornicu, i da je Jandroković lagao kad je rekao da su se ovakve sjednice održavale i u drugim parlamentima, smatram da ovo treba raspraviti u Saboru. Činjenica je da je u toj grupaciji četnik Aleksandar Vučić i fašist Antonio Tajani, a podsjetimo i da se dva dana prije tog događaja u Saboru obilježava dan sjećanja na žrtvu Vukovara, i mislim da nije dobro da oni sad dolaze u Hrvatsku i izruguju nam se kao što je to Vučić već jednom napravio kad ga je u Zagreb bila pozvala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović – poručio je Bulj. 

Bulj i Jandroković Rasprava u Saboru Buran dan: Bulj udaljen iz sabornice. Dobio i zabranu govora dva dana

Zaključio je kako očekuje da se njegov zaključak odmah stavi na glasovanje kako bi "saborski zastupnici koje je narod birao odlučili o tome hoće li se sabornica iznajmiti EPP-u u kojoj je četnik Vučić".

Koronavirus u Velikoj Britaniji
ŠTO KAŽU ZVIJEZDE?
Astrologinja koja je predvidjela koronavirus otkriva što nas čeka u idućim mjesecima
Renault Clio LPG
NEOČEKIVANA AVANTURA
Kako je jedan običan Clio završio na neobičnom mjestu
  • Bruno_Bear1:

    Panj se zapalio, treba ga popišati da se ugasi.

  • crocro:

    Da je Bulj na vlasti ili Grmoja postupili bi na isti način kao i pučani za europske pučane. Samo ne znam u koju se europsku političku grupaciju Bulj svrstava. Ova predstava oporbe o zabrani skupa EPP u Hrvatskome Saboru, ima ... prikaži još! samo jedan jedini cilj, destabilizirati vlast i napakostiti poziciji koliko se može samo i jedino kako bi im pred narodom srozali ugled a pred Europom pokazali kolika su politička previreanja u Hrvatskoj i koliko je Hrvatska nestabilna i nesposobna da bi predsjedala EU. Dakle, sami sebe posipamo pepelom, da nas stranci kojim slučajem i pohvale, naša oporba će kritizirati i sve poduzeti u cilju "silaska s vlasti" trenutno vladajućih. Na svu sreću narod ima oči i uši i jasno vidi kopji je cilj oporbe u Hrvatskoj. Oni bi rušili vlast. I kada bi opet na izborima izgubila, onio bi htjeli svaki mjesec ponavljati izbore sve dok ne bi oni sami došli na vlast. Po svim gospodarskim parametrima Hrvatska ima pozitivne rezultate, ali naša oporba misli da su rezultati nikakvi a kada bi oni došli na vlast da bi se tek onda vidjeli pravi rezultati, med i mlijeko. Ali svugdje oporba pati bez vlasti pa tako neka pati i u Hrvatskoj.

  • Agricola:

    Ovaj Bulj više uopće nije zabavan, sad je postao dosadan s ovim svojim jeftinim malicioznim jugoslavizmom. Pain in the ass