Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
esdepeovci u HDSSB-u

Bubalo: Čestitam Biljani Borzan na razbijanju SDP-a

borzan, bubalo
Krunoslav Petrić/Pixsell
15.06.2011.
u 11:48

- Protiv prebjega je ionako bio pokrenut postupak isključenja, a ako HDSSB tako dobro radi, zašto se bavi drugim strankama? - uzvratila je šefica osječkog SDP-a

Petnaest članova Foruma seniora osječkog SDP-a na čelu s predsjednicom Šteficom Čučak potpisalo je danas pristupnicu za HDSSB i to zbog "nezadovoljstva radom lokalnog stranke te diskriminirajućim i ponižavajućim odnosom". Osječki SDP, naglasili su, prepušten je interesnoj skupini okupljenoj oko predsjednice Biljane Borzan i tajnika Gorana Mikana.

Na probleme, podsjetili su, upozorili su prije više od mjesec dana, u Osijek je stigao i tajnik stranke Igor Dragovan, no zaključio je da su u pitanju razmirice.

- Mi se ne slažemo s takvim mišljenjem i zato smo došli u HDSSB koji je najbolja alternativa - rekla je Čučak.

Zadovoljstvo pristupanjem novih članova, mahom treće životne dobi, iskazali su čelni ljudi HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić i Krešimir Bubalo.

- Čestitam B. Borzan na razbijanju SDP-a baš kao što smo sam nedavno Draganu Kovačeviću čestitao na razbijanju HDZ-a - kazao je Bubalo.

U SDP-u, pak, ne vide ništa dramatično u prelasku sada već bivših članova. Protiv njih je inače bio pokrenut unutarstranački postupak isključenja, a u međuvremenu su u redove primili 70 novih članova. Daleko mlađih od 15 prebjega.

- Zanima me jedino ako su tako snažni i tako dobro rade, zašto se moraju baviti drugim strankama. Zar gradonačelnik i župan nemaju pametnijeg posla? - uzvratila je B. Borzan.

Inače, zbog činjenice da su posljednjih mjeseci u redove primili brojne članove drugih stranaka (SDP-a, HDZ-a pa i bivše haespeovce okupljene oko Gordana Matkovića), HDSSB se u političkim kuloarima sve češće posprdno naziva "strankom političkih otpadnika" budući da članovi koji su pojedinim strankama pravili probleme, baš kod njih nalaze utočište. A "problem" sa seniorima iz SDP-a nastao je zbog svinjetine!

Naime, na jednoj zabavi kolegicu su optužili da je u torbu spremila dio svinjetine i vino. Tražili su od nje pred svima da otvori torbu i dokaže da nije ukrala. Žena se rasplakala i zatražila pomoć čelnika osječkog ogranka. Pokušaj razrješenja "problema sa svinjetinom" pretvoren je u svađu, a sada i u izlazak iz stranke.

Komentara 11

DA
daviden7
17:17 15.06.2011.

RASTE GLAVAŠEV HDSSB HDSSB definitivno nije stranka skupljača nikakvih otpadaka nego stranka skupljača ljudskih i materijalnih resursa za boljitak Slavonije i Baranje. Svaka desno orijentirana stranka je na neki način dobra i nije dobro da se desničari vrijeđaju nego jeje poželjno da surađuju na način koji je to moguć. HDSSB je najjača hrvatska regionalna stranka sa apsolutnom pobjedom u osječko-baranjskoj županiji (župan dr.Šišljagić) i gradu Osijeku ( gradonačelnik gosp.Bubalo), četvrtim najvećim i najmoćnijim gradom u RH. Saborski zastupnici HDSSB-ea dr.Burić, dr. Grubišić, gosp.Vinković, gosp.Drmić spadaju među najaktivnije u Saboru odnosno često i presudno određuju dinamiku, vrstu i način rada hrvatskog parlamenta. To sve ne mogu činiti ¨otpadnici¨ nego moćnici i lideri koje narod podržava, izabire, voli i cijeni.

JS
ja sam gladan
22:14 15.06.2011.

Koja cenzura? Više nesmiješ ni citirati dio iz teksta, pa ako napišeš da su se potukli oko \"kuvanog praseta, ovaj admin misli da ima pavo obrisati tekst koji se njemu ne sviđa. Zabranite komentare,pa neka si admin sam komentira i dijeli plusiće.

JI
jimbeam
12:44 15.06.2011.

HDSSB ,skupljači otpada,kakav \"gazda\" takva i ekipa ! Vi ćete se boriti za Slavoniju,kako da ne,prije za vlastiti džep,zato ste i nastali iz ADZja,da se niste zakačili sa šeksom još biste Jacu ljubili u prkno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije