Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Braniteljske udruge iz Primorsko-goranske županije poduprle Bandića

branitelji
Goran Kovačić/Pixsell
07.01.2010.
u 18:32

Osamnaest braniteljskih udruga Primorsko-goranske županije proizašlih iz Domovinskog rata dalo je "bezrezervnu" podršku Milanu Bandiću u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Osamnaest braniteljskih udruga Primorsko-goranske županije proizašlih iz Domovinskog rata dalo je "bezrezervnu" podršku Milanu Bandiću u drugom krugu predsjedničkih izbora, naglasivši da u tom činu nemaju politički interes.

- Milan Bandić jedini se sustavno bavi rješavanjem problema i vraćanjem dostojanstva braniteljima zalažući se za osnivanjem Odjela za hrvatske branitelje - tvrdi Luka Matanić, predsjednik Odbora za branitelje općine Viškovo.

Mile Biondić, predsjednik Udruge dragovoljaca Domovinskog rata grada Rijeke, pozvao je građane da na izborima "ne daju potporu čovjeku čiji je otac dizao hajku u rušenju hrvatskih proljećara, agnostik je, europski je beskičmenjak, a oženio se iz interesa - ne bi li postao vlasnikom četiri stana."

Ključne riječi

Komentara 28

JO
johnwayne1
11:51 08.01.2010.

Eto, i branitelji su prepoznali koji je bolji kandidat,a mislim da oni i najbolje mogu to procijeniti

ZV
Zvonimir555
12:57 08.01.2010.

Sve mi je postalo jasno, otkako sam vidila u Vecernjem , A Moglo SE PROCITATI I IZ AVIONA , TESTIRANO na 1008 Ispitanika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????: - ONO 55,8888888888 % I ono 39,55 % ?????? Za koga navija Europa..!!! Nemojte se dati..!!! Nemojte se dati uznemiravati .!!!!!!!

BR
Brezovica
00:48 08.01.2010.

@NE za Bandita Jadan je onaj koji cijeli život provede bez cilja. Pođi od sebe, izabrao si ime s jasnim ciljem, komentiraš s jasnim ciljem, pljuješ po jednom a braniš drugog bez obzira na činjenice, naravno s jasnim ciljem. S ciljem oduzimaš pravo cilja jer im nije isti kao tvoj cilj. Hm, ipak je fora u PravDi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije