Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bračni par Bilić u svoju polikliniku uložio tri milijuna kuna

Uz oftalmološku, odsada poliklinika "Bilić vision" ima i ortopedsku ordinaciju
25. listopada 2013. u 14:38 1 komentara 1258 prikaza
Bilić vision (1)
Foto: Press fotografije
Pogledajte galeriju 1/4

Oftalmologija i ortopedija naoko nemaju mnogo toga zajedničkog osim što će vam usluge obaju stručnjaka zatrebati uslijed dugog sjedenja za računalom. No, ugledni liječnički bračni par Bilić odnedavno u poliklinici \"Bilić vision\" uz oftalmološku ima i ortopedsku ordinaciju. Nakon što je Nadežda Bilić, jedna od najpoznatijih oftalmologinja u Hrvatskoj, 18 godina vodila uspješnu privatnu praksu na Ksaveru, iz javnog sektora tamo je došao i njen suprug Ranko Bilić, ugledni ortoped, jedan od rijetkih subspecijalizanta za šake i ruke. Njihova obiteljska investicija jedna je od najvećih u privatnom zdravstvu.

- Dobili smo dobar kredit od HBOR-a od tri milijuna kuna i s kamatom od četiri posto, kupili dodatnih 100 metara četvornih prostora te veliki broj novih, suvremenih uređaja za obje ordinacije. Imamo sreću što ćemo sve moći otplaćivati iz tekućeg poslovanja – rekla je dr.sc. Bilić. 

Ipak, mnogi pacijenti nemaju sreću da priušte njihove vrhunske usluge u bližoj budućnosti.

- Dok HZZO ne izgubi monopol, dok se ne pojave osiguravateljske kuće koje će pokrivati ovakve usluge i između kojih će pacijent moći birati, nećemo biti dostupni većem broju ljudi. Svejedno, Hrvatska ima vrhunske liječnike u javnom zdravstvu, unatoč skromnim uvjetima u kojima rade – dodao je prof. dr. sc. Bilić. 

Po usluge poliklinike Bilić dolaze pacijenti čak iz Norveške kojima su naše cijene višestruko pristupačnije. 

- Došla nam je otamo jedna hrvatska tročlana obitelj i u vrijeme kad smo imali popust na lasersko skidanje dioptrije. Svi troje prošli su jeftinije nego što bi jedan u Norveškoj, a onda su još iskoristili priliku i posjetili obitelj u Hrvatskoj - objasnila je dr.sc. Bilić.

Potres koji je pogodio Zagreb uzrokovao veliku štetu u Đorđićevoj ulici
10 PITANJA O POTRESIMA
Što znači kad je dva dana mirno, a onda cijelu noć tutnje mali potresi?
Imunitet – snaga svakog organizma
PROMO
Imunitet – snaga svakog organizma
  • Neutralac:

    Je li ovaj ima neke veze s onim crvenim Kmerom Jurom.....koji nas je tlacio od 1945-te??