Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVATNA PRAKSA

Bračni par Bilić u svoju polikliniku uložio tri milijuna kuna

Bilić vision (1)
Foto: Press fotografije
1/4
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
25.10.2013.
u 14:38

Uz oftalmološku, odsada poliklinika "Bilić vision" ima i ortopedsku ordinaciju

Oftalmologija i ortopedija naoko nemaju mnogo toga zajedničkog osim što će vam usluge obaju stručnjaka zatrebati uslijed dugog sjedenja za računalom. No, ugledni liječnički bračni par Bilić odnedavno u poliklinici \"Bilić vision\" uz oftalmološku ima i ortopedsku ordinaciju. Nakon što je Nadežda Bilić, jedna od najpoznatijih oftalmologinja u Hrvatskoj, 18 godina vodila uspješnu privatnu praksu na Ksaveru, iz javnog sektora tamo je došao i njen suprug Ranko Bilić, ugledni ortoped, jedan od rijetkih subspecijalizanta za šake i ruke. Njihova obiteljska investicija jedna je od najvećih u privatnom zdravstvu.

- Dobili smo dobar kredit od HBOR-a od tri milijuna kuna i s kamatom od četiri posto, kupili dodatnih 100 metara četvornih prostora te veliki broj novih, suvremenih uređaja za obje ordinacije. Imamo sreću što ćemo sve moći otplaćivati iz tekućeg poslovanja – rekla je dr.sc. Bilić. 

Ipak, mnogi pacijenti nemaju sreću da priušte njihove vrhunske usluge u bližoj budućnosti.

- Dok HZZO ne izgubi monopol, dok se ne pojave osiguravateljske kuće koje će pokrivati ovakve usluge i između kojih će pacijent moći birati, nećemo biti dostupni većem broju ljudi. Svejedno, Hrvatska ima vrhunske liječnike u javnom zdravstvu, unatoč skromnim uvjetima u kojima rade – dodao je prof. dr. sc. Bilić. 

Po usluge poliklinike Bilić dolaze pacijenti čak iz Norveške kojima su naše cijene višestruko pristupačnije. 

- Došla nam je otamo jedna hrvatska tročlana obitelj i u vrijeme kad smo imali popust na lasersko skidanje dioptrije. Svi troje prošli su jeftinije nego što bi jedan u Norveškoj, a onda su još iskoristili priliku i posjetili obitelj u Hrvatskoj - objasnila je dr.sc. Bilić.

Komentara 1

NE
Neutralac
23:31 11.12.2016.

Je li ovaj ima neke veze s onim crvenim Kmerom Jurom.....koji nas je tlacio od 1945-te??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije