Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEVARA U SREDIŠTU VIROVITICE

Bolesnom starcu nepoznata ženska osoba odnijela 30.000 kuna

starac
Arhiva VL
26.01.2010.
u 13:42

Ne sluteći da se radi o prijevari, starac je kod trgovačkog centra u središtu Virovitice donio traženi novac i predao ga nepoznatoj ženi, a ona mu je zauzvrat dala dva steznika.

VIROVITICA – Nakon nekoliko mjeseci zatišja, drski prevaranti ponovo su se pojavili na području Virovitice.

Na već uobičajen način, predstavivši se telefonom kao "njegov liječnik iz Virovitice", nepoznata osoba rekla je  J.U. (75) iz Virovitice, koji je prethodno istog dana doista bio kod svog liječnika, da će iz Zagreba doći specijalisti koji će donijeti uređaj za njegovo uspješno liječenje, za što treba platiti 30.000 kuna.

Ne sluteći da je riječ o prijevari, starac je kod trgovačkog centra u središtu Virovitice donio traženi novac i predao ga nepoznatoj ženi, a ona mu je zauzvrat dala dva steznika.

Kada je u subotu posjetio svoga liječnika u Virovitici, J.U. je shvatio da je bio žrtva prijevare. Policija upozorava građane da ne nasjedaju prevarantima i da sumnjive osobe odmah prijave na broj 92.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:17 26.01.2010.

Dragi moji starčeki,cijelo vrijeme kukate, kak nemate love, a onda vam neki lopina obeća i zdravlje i mladost za 30,000 kn. I vi to popušite.Dajte već jednom shvatite,mladost se ne može kupiti,a sve tegobe koje imate u starosti, samo su putokazi prema skorom kraju hodanja po zemlji. I u tome smo za sada svi na svijetu isti.

RA
razočarani1
22:51 26.01.2010.

tu se nema što komentirati,hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije