Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ U ŠOKU

Bizarna smrt u Rumunjskoj: Žena skočila sa zgrade, pala na prolaznicu i usmrtila je

Pariz: Jake policijske snage uo?i po?etka EURO-a
EXPA/ JFK
06.11.2023.
u 16:30

60-godišnja Ileana Cristea bila je na putu do autobusne stanice u večernjim satima kada je na nju s 20 metara visine pala 43-godišnja žena koja je kasnije priznala da je pokušala izvršiti samoubojstvo

Bizaran slučaj smrti zabilježen je krajem listopada u Bukureštu, glavnom gradu Rumunjske, kada je u bolnici preminula 60-godišnja žena nakon što je na nju sa zgrade pala druga žena koja je pokušala izvršiti samoubojstvo. Iako je 60-godišnjakinja podlegla ozljedama, muškarac je preživio.

Kako prenosi rumunjski Observator, 60-godišnja Ileana Cristea bila je na putu do autobusne stanice u večernjim satima kada je na nju s 20 metara visine pala 43-godišnja žena koja je kasnije priznala da je pokušala izvršiti samoubojstvo. Ileana je u kritičnom stanju prevezena u bolnicu, a nakon petosatne operacije je i preminula. Liječnici su isprva uspjeli spasiti ženu, no i obitelji su poručili kako su njezine šanse za preživljavanje minimalne. 

- Te minute kada čekate i gledate kada će se otvoriti vrata... Ne znam možete li si to zamisliti. Samo smo molili zbog jednog postotka nade koju su nam liječnici dali da se povežemo s njom - ispričala je kćer ubijene žene. Iako je Ileana podlegla ozljedama, mediji navode kako je 43-godišnjakinja prošla s lakšim ozljedama. 

- Svi su bili u šoku jer si nisu mogli zamisliti kako tako dobra žena može biti na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme - dodala je kćer. Žena koja je pokušala izvršiti samoubojstvo inače je bila računovođa po struci, a ustanovljeno je i da je bila depresivna. 

POVEZANI ČLANCI:

Protiv nje se sada vodi istraga zbog ubojstva s neizravnom namjerom, a obitelj je najavila kako će je tužiti i tražiti odštetu.

>> VIDEO U Našicama spalili 3 tone droge balkanskog kartela


 

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
16:44 06.11.2023.

Teško je ovo shvatiti: " u bolnici preminula 60-godišnja žena nakon što je na nju sa zgrade pala druga žena koja je pokušala izvršiti samoubojstvo. Iako je 60-godišnjakinja podlegla ozljedama, muškarac je preživio." Radi li se o dvije žene ilii muškarcu i ženi ili dvije žene i muškarcu ? Tko je muškarac? Prolaznik? Konobar iz obližnjeg birca ? Djelatnik hitne pomoći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije