Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Varaždinu

Bivši pacijent napao poznatog psihijatra i zaprijetio mu ubojstvom

policija kombi
Miranda Cikotić/Pixsell
09.03.2017.
u 21:30

Nezadovoljan tretmanom na liječenju, u ponedjeljak je zaprijetio liječniku da će ga ubiti, a potom ga je na izlasku iz trgovine i fizički napao, nanijevši mu lakše ozljede.

Poznati varaždinski psihijatar N. H. napadnut je ispred trgovačkog centra.

Napao ga je bivši pacijent star 43 godine koji je prijavljen zbog prijetnje. Nezadovoljan tretmanom na liječenju, u ponedjeljak je zaprijetio liječniku da će ga ubiti, a potom ga je na izlasku iz trgovine i fizički napao, nanijevši mu lakše ozljede. 

Psihijatru je u pomoć uskočio prijatelj, no 43-godišnjak je nasrnuo i na njega, zaprijetivši mu ubojstvom. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima je zaprijetio. Navodno ga je napao i 2007. godine.

>>Ozaljskom golubaru ubijeni i ukradeni vrijedni golubovi listonoše

>>Nije podnio što ga napušta zbog drugog muškarca

Ključne riječi

Komentara 2

BU
Bulaba
21:33 09.03.2017.

Pretpostavljamo da se radi o psihijatru Nenadu Horvatu, poznatom po izjavi antifašističke ljubavi "Ne bi bilo 1991. da je 1945. duže trajala", dakle o jednom vrlo normalnom i psihički zdravom čovjeku, pravom humanistu i antifašistu.

LI
liliZG
13:08 13.03.2017.

Čovjek je očito lud, a iz ovog se vidi da niti terapija ne djeluje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije