Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINIŠA HAJDAŠ DONČIĆ

'Bernardića treba smijeniti legalnim i legitimnim putem'

Siniša Hajdaš Dončić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
12.07.2018.
u 22:18

Rekao je i kako je Bernardić pokušao zabrinutost članova 'gurnuti pod tepih'.

SDP-ovac Siniša Hajdaš Dončić poručio je kako predsjednika stranke Davora Bernardića treba smijeniti 'legalnim i legitimnim putem'.

Hajdaš Dončić je poručio kako su članovi od Bernardića očekivali da se pozicionira kao lider oporbe, no to se nije dogodilo.

- To se, nažalost, nije dogodilo. Kad se ne pozicionira kao lider oporbe, valja ga smijeniti, legalnim i legitimnim putem - rekao je Hajdaš Dončić za N1 televiziju.

Rekao je i kako je Bernardić pokušao zabrinutost članova 'gurnuti pod tepih'.

- Argumenata ima dvadesetak zašto mi ne možemo ići dalje s njim. Možda bi se unutar te rasprave donio neki zaključak i kako napraviti neku mirnu tranziciju - izjavio je Hajdaš Dončić koji se nada da će se u subotu na sjednici Glavnog odbora 'otvoriti diskusija' pa da se vidi 'koji nam je daljnji put'.

Poručio je i kako pobunjeni članovi ne misle napustiti stranku te da će se i dalje boriti institucionalno.

Davorko Vidović o stanju u SDP-u

Komentara 27

CG
crna.guja10
23:45 12.07.2018.

Drugovi....pa vi vjerojatno isušavate močvaru , kad od vas nema ni komentara, ni izjava, čak ni kolumni vaših nogometnih laliča, na uspjeh naše Hrvatske reprezentacije!!! E sad.....jel možda žalite što su vaši ispali!!? Ili ste možda otišli u šumu , pa kad vi krenete.......

Avatar burgos1948
burgos1948
06:57 13.07.2018.

A Sinišu Hajdaša udanog Dončić , treba legalno utamničit zbog kriminala i nesposobnosti .

DU
Deleted user
01:30 13.07.2018.

Kako Hrvati ne glasuju za SDP, može se i raspasti. Nepotreban je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije