Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić kod pravobranitelja zatražio zaštitu od Josipovića

bandić josipović
Boris Ščitar / Pixsell, Željko Hladika / Pixsell
03.01.2010.
u 20:18

Kandidat SDP-a naveo je kako su se supružnici Vesna i Milan Bandić fiktivno rastali samo zato da bi priskrbili imovinsku korist i privatizirali društvenu imovinu koja im ne pripada.

Predsjednički kandidat Milan Bandić i njegova supruga zajedničkim su pismom zatražili od Pučkog pravobranitelja zaštitu pred napadima Ive Josipovića. Povrijedilo ih je što je Josipović prije nekoliko dana spočitnuo Bandiću da se rastao od supruge da bi mogao otkupiti društveni stan.

"To je totalna laž. Rastava i kratki odvojeni život su se doista dogodili i to nakon teškog emotivnog i depresivnog perioda u njihovu braku, kada se činilo da nema drugog izlaza.", stoji u priopćenju Bandićevog stožera. Međusobni napadi jučer su se nastavili i na sučeljavanju u organizaciji RTL-a. Tako je Bandić svom protukandidatu predbacio da je "dijete privilegija koje se nikada ni za što nije moralo izboriti" na što je Josipović odgovorio  da je "Bandić rukama i nogama grebao da bi ostao u stranci. Ne znam ima li i jednog dana radnog staža izvan politike".

Da ne bi sve ostalo samom na oštroj političkoj retorici pobrinuo se Milan Bandić koji je ustvrdio da bi "Nobelovu nagradu za mir dodijelio nekome tko izmisli lijek protiv neke opake bolesti" te da bi "na Pantovčaku uredio multikonfesionalnu prostoriju za sve

Ključne riječi

Komentara 123

DO
dobravila
21:10 03.01.2010.

Mi , Hrvati !! Mi , Hrvati !! Bog vas blagoslovio , Hrvati !!

DM
Dan_Marinovic
21:59 03.01.2010.

josipovic kao gradski vjecnik i bandic kao gradnonacalnik su opljackali zagreb, ni jedan od njih dvojce ne zasluzuje biti predsjednik!

IS
istra24
21:21 03.01.2010.

Pa da, bas to mislim, nevjerovatna prilika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije