Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj u šoku

Baka ne može vjerovati što je unuk učinio: 'Bio je uvijek ljubazan i drag'

Napad na Novom Zelandu
Foto: Reuters/PIXSELL
16.03.2019.
u 16:57

Najviše je šokirana ostala Brentonova majka Sharon koja je u trenutku kada je njezin sin bio u krvavom pohodu predavala engleski u školi te se, nakon što je dala iskaz policija, skrila od očiju javnosti

Joyce Tarrant, 94-godišnja baka brutalnog ubojice Brentona Harrisona Tarranta koji je na Novom Zelandu u dvije džamije ubio 49 ljudi i još 48 ranio, ne može vjerovati da je 'dobri dečko' kojeg je vidjela prošloga Božića počinio takav zločin.

Starica kaže kako unuka kao takvog nije poznavala, piše Daily Mail.

Najviše je šokirana ostala Brentonova majka Sharon koja je u trenutku kada je njezin sin bio u krvavom pohodu predavala engleski u školi.

Nakon poziva brojnih novinara u petak popodne, profesorica Srednje škole Maclean povučena je s nastave kako bi joj rekli što je njezin sin napravio.

Nakon što ih je policija ispitala, vjeruje se kako su majka i njezina kći Lauren, sestra brutalnog ubojice, skrile od očiju javnosti.

VIDEO Detalji terorističkog napada u džamijama:

Baka je ispričala kako ju je njezin unuk posjećivao dva puta godišnje u australskom Graftonu, a zadnji puta ga je vidjela za božićne praznike.

Napad na Novom Zelandu
1/14

– To je sve šok za nas, pogotovo jer se radi o Brentonu, dobrom dečku. Bio je uvijek ljubazan i drag i obavezno nas je posjećivao dva puta godišnje – rekla je baka. Cijelu obitelj vijest je iznenadila, kaže.

– Nikada nije pokazivao nikakve znakove ekstremnih ideologija – istaknula je ona.

No, nakon što mu je otac preminuo od raka, okrenuo se ekstremizmu.

Napad na Novom Zelandu - napadač se snimao tijekom pucnjave

Komentara 19

NE
NeovisnaHrvatska
17:24 16.03.2019.

Postao četnik.Kopirao Ratka Mladića,poglavlje o Srebrenici.Majka je morala čuti onu ljigavu cajku koju je on slušao.Cajke sviraju i u paklu.

DU
Deleted user
17:15 16.03.2019.

On je bio kreten...i ostao...

ZI
zip123
20:04 16.03.2019.

Idiot bio,idiot ostao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije