Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmjene Zakona

Bačić: Imat ćemo 19 ministarstava i 4 potpredsjednika Vlade

branko bačić (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
14.10.2016.
u 19:00

Najkasnije do utorka očekuje se nova Vlada Andreja Plenkovića

Predsjednik HDZ-ova Kluba zastupnika Branko Bačić kazao je za N1 da u petak navečer slijede izmjene Zakona o Vladi, Zakona o sustavu državne uprave, Zakona o ustrojstvu ministarstava i dr., što ide u hitnu proceduru. 

Mandatar Andrej Plenković moći će tim setom zakona predložiti Vladu s 19 ministarstava, 4 potpredsjednika Vlade, ukida se dužnost zamjenika ministara, a uvodi dužnost tajnika.

– Energetski sektor pripaja se Ministarstvu zaštite okoliša, a spajaju se Ministarstvo poduzetništva i obrta i Ministarstvo gospodarstva – kazao je Bačić.

Najkasnije do utorka očekuje se nova Vlada Andreja Plenkovića.

>> Pročitajte biografiju novog predsjednika Sabora Bože Petrova

Ključne riječi

Komentara 5

PL
plavitin
20:31 14.10.2016.

Samo nek nema Zokija i njegovih partijasa

GO
gooniegoogoo
23:11 14.10.2016.

Branko odlazi tj, sakri se dalje od kamere. žao mi je, al ni u karikaturi te nemrem vidjet, ma da si najsposobniji i najpošteniji tolko si mi antipatičan da za to ne postoje riječi. i da, apsolutno sam nepravedan prema Bačiću, žao mi je, al nemrem te vidjet.

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
19:29 14.10.2016.

Kadar Jadranke Kosor. Čovjek koji je sugubitnik izbora 2011 opet se vratio. Staro pokvareno vino u nove mješine. Beskonačno se recikliraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije