Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak

Antešić: Ministar Komadina vraća se na posao u ponedjeljak

'23.01.2012., Zagreb - Izvanredni sastanak vlade i mobilnih operatera u Ministarstvu gospodarstva,  Zlatko Komadina,  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
14.03.2012.
u 20:10

Povratkom na posao ministar prometa, pomorstva i infrastrukture dobiva posljednju priliku dokazati da je kadar nositi se sa zahtjevnom dužnosti.

Nakon gotovo mjesec dana bolovanja, ministar prometa, pomorstva i infrastrukture Zlatko Komadina idućeg bi se tjedna konačno trebao vratiti na posao, potvrdili su nam u njegovu ministarstvu. Istina je, vraća se u ponedjeljak i svi se tome veselimo, kazao nam je u srijedu njegov zamjenik Zdenko Antešić. Ministar Komadina vjerojatno je svjestan da više nema vremena te da napokon mora odlučiti nastavlja li obnašati ministarsku dužnost ili se povlači, što bi ga politički skupo stajalo.

Povratkom Komadina dobiva posljednju priliku dokazati da je kadar nositi se s izazovima vrlo zahtjevne ministarske dužnosti koju je samouvjereno preuzeo. Još 21. veljače završio je na Odjelu za gastroenterologiju i hepatologiju KBC-a Zagreb zbog zdravstvenih problema izazvanih stresom, a potom se povukao u svoju kuću na padinama Učke. Ostavilo je to prostora nagađanjima, s vremenom i uvjerenju da se zaista povlači s dužnosti.

Pričalo se da se za Komadinino mjesto ozbiljno zagrijala sisačka županica Marina Lovrić-Merzel, a ona je to opovrgnula. I premijer Milanović znatiželju javnosti ublažavao je izjavom kako nije umjesno govoriti o njegovu povlačenju dok je na bolovanju.

Komentara 7

OS
osica
23:06 14.03.2012.

želim mu prije svega - kao čovjeku zdravlje - no, mislim da taj posao nije za njega. Ostatak ekipe se već nekao uhodao - \" pa će sve oči biti uprte u njega i njegove poteze, a u ekipi većeć je stršio kao netko tko baš nije spreman\"

OB
-obrisani-
23:20 14.03.2012.

budi se medo proljece dolazi

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
21:45 14.03.2012.

kuća na padinama Učke....vjerojatno i stan u Rijeci....i tko zna što još.....sve to od plaće lokalnog službenika....tko zna jel ima i jaccuzzzzi i jahtu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije