Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Nobilo

Andreis: Predsjednik je oklevetao odvjetnike i za to ga treba tužiti

andreis (1)
Arhiva VL-a
Autor
Ivanka Toma
19.05.2010.
u 17:36

- Baš me briga za tužbu koju je najavio Leo Andreis. Nadam se da će ih u parnici jednog dana zastupati Vladimir Šeks - kazao je Josipović.

– Ovo što je učinio predsjednik Republike Ivo Josipović je kleveta i očekujem od Upravnog odbora Hrvatske odvjetničke komore da odluči hoće li ga tužiti – izjavio je predsjednik Odvjetničke komore Leo Andreis, koji je pred vodstvo cehovske organizacije stavio zahtjev da se tuži šefa države.

Povod je, dakako, Josipovićev stav izrečen o slučaju odvjetnika Ante Nobila, a koji ne ide naruku Komori, odnosno njezinu predsjedniku koji je odlučio protiv Nobila pokrenuti stegovni postupak.

– Neobično je da predsjednik Republike istupa zbog ovakvih pitanja – rekao je Andreis te dodao da je potvrda informacije da će tražiti da se tuži Josipovića ujedno i njegov zadnji medijski istup u vezi sa slučajem A. Nobila.

– Ne želim o tome više govoriti niti ću više dopustiti da se preko Komore vode političke polemike – zaključio je Andreis, koji stalno ponavlja da će konačnu odluku o stegovnom postupku protiv branitelja D. Polančeca donijeti stegovni sud.

- Baš me briga za tužbu koju je najavio Leo Andreis. Nadam se da će ih u parnici jednog dana zastupati Vladimir Šeks. Siguran sam da tužba ne može oprati nečistu savjest predsjednika Odvjetničke komore - komentirao je predsjednik Josipović, koji je na službenom putu u Bratislavi, najavu odvjetnika Andreisa da će na sudu potražiti zadovoljštinu.

 

Komentara 64

SA
santovena
11:15 20.05.2010.

Vjerujem Josipoviću i mislim da nas ne će iznevjeriti. Ovaj Andreis tako je providan, sve se isčitava s njegove face, a to nije ono, što krasi poštenog i skromnog čovjeka, već naprotiv. Neznam kako su tu osobu izabrali na čeloelo HOK-a, po kojim kriterijima? Sigurno po privrženosti \"zna se\" kome. Bravo Predsjedniče, \" tiha voda brijege dere\", samo naprijed!

OB
-obrisani-
11:16 20.05.2010.

vidimškoj ...tebe moze oslobodit jedino psihijatar..hahahaha

ČO
čombe
13:47 20.05.2010.

magic1960 : Cijenjeni administrator je, na žalost, obrisao moj odgovor tebi na tvoje evidentno propagiranje ljudske eutanazije ... Samo jedna mentalna i duhovna fukara se može zalagati za istu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije