Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URED PREDSJEDNIKA

AD Plastik Grupi nije oduzeta imovina u Rusiji, Milanović se neprecizno izrazio

Zagreb: Predsjednik Zoran Milanović posjetio tvrtku AD Plastik Grupa
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
27.01.2023.
u 01:30

Zapravo je želio reći kako je u jednoj tvornici AD Plastik Grupe u Rusiji obustavljena proizvodnja, dok druga radi sa smanjenim kapacitetom, što je precizna informacija potvrđena i iz kompanije, kao i to da su obje tvornice i dalje u vlasništvu AD Plastik Grupe, priopćeno je večeras iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske.

Iz Ureda predsjednika RH priopćeno je da se predsjednik Zoran Milanović u izjavi za medije pri posjetu kompaniji AD Plastik Grupa neprecizno izrazio rekavši da su kompaniji oduzeli imovinu u Rusiji, a želio je reći kako je u jednoj tvornici obustavljena proizvodnja, dok druga radi sa smanjenim kapacitetom.

Tijekom posjeta kompaniji AD Plastik Grupa predsjednik Republike Zoran Milanović dao je u četvrtak izjavu za medije u kojoj je, između ostaloga, govorio o poslovnoj situaciji AD Plastik Grupe na tržištu Rusije u novonastalim okolnostima. 

Kako nije imao cjelovitu informaciju o tome, neprecizno se izrazio i rekao kako su kompaniji oduzeli imovinu u Rusiji. Zapravo je želio reći kako je u jednoj tvornici AD Plastik Grupe u Rusiji obustavljena proizvodnja, dok druga radi sa smanjenim kapacitetom, što je precizna informacija potvrđena i iz kompanije, kao i to da su obje tvornice i dalje u vlasništvu AD Plastik Grupe, priopćeno je večeras iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske.

VIDEO: Milanović: Neke stvari više ne možeš i ne bi trebao. Puno se sjedi, previše se pije

 

Komentara 1

GO
goran2hr
09:34 27.01.2023.

I što nije bilo bolje dok su naša poduzeća izvozila u Rusiju, nego ovi gubici i pelješenja koja trpimo?! To nije naš rat. U našem ratu nama nisu pomagali i mi nismo dužni nikome ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije