Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaša priča

Nije mogla pronaći kiosk, a onda se sa slučajnim prolaznikom dogodilo neočekivano...

Par
Foto: Thinkstock
10.02.2015.
u 11:40

Ako i vi imate neku svoju manje ili više neobičnu, romantičnu priču o tome kako ste upoznali neku svoju bivšu ili sadašnju ljubav, javite nam se na javi@vecernji.net. Najromantičnije i najneobičnije ćemo objaviti

Poslali ste SMS zabunom na pogrešan broj i umjesto odgovora "krivi broj", nastavili ste s komunikacijom?

Ili su vam se pogledi sasvim slučajno sreli na autobusnoj stanici, stao vam je na nogu u vožnji i na kraju ste dobili njegov broj mobitela?

I danas mnogi vjeruju u ljubav na prvi pogled, ali čak i ako ljubav nije potrajala, neke neobične i posebno romantične početke veze pamtit ćete do kraja života.

Čitateljica Maja podijelila je s nama i svoju romantičnu priču...

"Bila je lijepa, sunčana listopadska subota.

Cijeli dan sam pjevušila kao da sam znala da će mi se nešto lijepo dogoditi. Trebala sam se naći s prijateljicom kod nje doma i usput kupiti cigarete i sok na kiosku. Slučajno sam izašla na krivoj stanici i pitala njega ako mi može reći gdje je kiosk. Krenuo mi je objašnjavati, ali je u jednom trenutku zastao i rekao da će mi on sam pokazati. Pričali samo cijelim putem do kioska pa smo otišli na piće. Prošlo je više od godinu dana i mi smo još u vezi. Datum našeg upoznavanja oboje smo tetovirali na zapešću. I moram napomenuti da sam ja starija 9 godina, još  jedan dokaz da ljubav ne gleda godine.

Vjerujemo da smo se mi baš tad morali sresti... Maja"

Ako i vi imate neku svoju manje ili više neobičnu, romantičnu priču o tome kako ste upoznali neku svoju bivšu ili sadašnju ljubav, javite nam se na javi@vecernji.net. Najromantičnije i najneobičnije ćemo objaviti.

>>'Nisam mogla vjerovati da je to taj muškarac kojeg sam ugledala na trgu'

Komentara 3

FL
feliks.lorenz942
16:01 10.02.2015.

Na kraju 3. godine tada petogodišnje Učiteljske škole u Osijeku, savjetovali su nam da se uključimo u rad u amaterskih grupama u literarnim i kazališnim djelatnostima grada i steknemo iskustva za vođenje školskih priredaba, igrokaza, zborova i sl. U samojoj smo školi ovladali tamburama, osnovama sviranja glasovira, pisanja notnog višeglasja pjesama za tambure i zbor. Nedostajalo nam je iskustvo literarnih i dramaskih područja. Moja ljubavna priča počinje u Radničkom amaterskom kazalištu koje je prethodilo Pionirskom studiju i današnjem Lutkarskom kazalištu Branka Mihaljevića. Ukratko, pripremala se nova predstava, U njoj mi je partnerica bila moja sadašnja supruga Greta. Nakon još dvije godine do završetka moje Učiteljske škole postali smo nerazdvojni, a već u lipnju 1962. godine - skolipili smo brak. Tako sam, zahvaljujući Trifkoviću i njegovoj Pokondirenoj tikvi, kao Štancika Lazić upoznao svoju današnju suprugu. A sve je počelo mojim stručnim usavršavanjem za učiteljski poziv pred nepune 53 godine.

HU
humperlein
12:15 10.02.2015.

tak ce i drugog idiota nać kraj kioska buahahahah

IK
ikonoklast
19:34 10.02.2015.

druga priča će biti i taj dan mi je vodoinstalater pokucal na vrata i zaljubila sam se na prvi pogled i napravil mi je bebu isti tren

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije