Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.09.2015. u 08:40

Uvaženi akademik zaboravio je da je Sabor upravo raspušten

Davorin Rudolf, akademik i bivši ministar, napisao je otvoreno pismo u kojem se zbog „bauka migranata koji se nadvio nad Hrvatskom" založio za izbor vlade nacionalnog jedinstva. Rudolf priželjkuje vladu umnih, staloženih i osobno odgovornih stručnjaka neovisno o njihovoj stranačkoj pripadnosti kakvu smo već imali od 1991. do 1992. za Domovinskog rata. Naravno da bi nam dobro došla vlada „umnih i staloženih", samo što je uvaženi akademik zaboravio da je Sabor upravo raspušten, a vodeće stranke u kampanji sigurno neće zazivati formiranje vlade nacionalnog jedinstva.

Umirovljenik dužan 72 milijuna kuna poreznog duga

Marijan Kunina, 80-godišnji umirovljenik iz Zagreba, svakog mjeseca ostaje bez dijela mirovine jer mu Porezna uprava ovrhom pokušava naplatiti porezni dug s kamatama od nevjerojatnih 72,930.825,51 kune. Široj javnosti posve nepoznatog Kuninu otkrio je Jutarnji pa sada znamo da se obogatio kao konzultant njemačke kompanije Ferrostaal koja mu je od 2002. do 2009. za usluge vezane uz poslove s HŽ-om isplatila oko 80 mil. kuna. Ako poživi nekoliko tisuća godina, možda i vrati dug.

Kalmeta želi i druge teme, a ne samo migrante 

Božidar Kalmeta, zadarski gradonačelnik, izrazio je u Slobodnoj nezadovoljstvo što se zbog migranata ne otvaraju brojne druge teme važne za građane. Bilo je samo pitanje kada će migranti postati isprika za nerad ili krivci za sve.

>> Vlada ostala dužna odgovore na 98 pitanja

>> Hebrangu sumnjivo što izbjeglice govore engleski

Komentara 13

FN
Fr@njo
10:14 29.09.2015.

Gospodine Rudolf, ne mislite li valjda da je to moguce sa ovom udbasijom trenutacno na vlasti..

LU
Lujo123
11:17 29.09.2015.

Gospodin Davorin Rudolf je pokazao i dokazao svoje domoljublje tijekom cijelog svojeg plodnog i poštenog života. Vi kojim pljujete po njemu dajte se informirajte ponajprije o ovom poštenom, mudrom i dobrom čovjeku. Srami te se neuka stoko sitnog zuba!!

DU
Deleted user
09:39 29.09.2015.

Pa to bi jedino bilo moguće kada bi milanovića predali ISIL-ovcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije