Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turska glumica

Sultanija Hurem: Najvažnije je da sam živa, vratit ću se još jača

Meryem Uzerli
Facebook
01.06.2013.
u 18:50

Ovo je prvi dan da se osjećam malo bolje u procesu liječenja, a najteži su dani iza mene. Zaručnik Can je na mojoj strani i to mi je jako drago, napisala je Meryem Uzerli na društvenim mrežama

Sultanija Hurem, odnosno turska glumica Meryem Uzerli obratila se svojim obožavateljima nakon što je završila na liječenju u Njemačkoj zbog psihičkih problema.

Poruku je ostavila na društvenim mrežama, Facebooku i Twitteru.

– Dragi prijatelji, prije svega vam želim reći da mi je žao što vam odgovaram tek sada. Ovo je prvi dan da se osjećam malo bolje u procesu liječenja, a najteži su dani iza mene. Zaručnik Can je na mojoj strani i to mi je jako drago, volim hodati po svježem zraku s njim, šetati se. To mi je pravi poklon. Iskreno vam zahvaljujem što mi želite najbolje, to mi zaista znači. I ja vama šaljem svu svoju ljubav. Mnogi ljudi nisu znali što mi se dogodilo i zbog toga me nisu osuđivali, ali kao da su znali što mi je u srcu pa su mi svejedno pisali i to me je činilo sretnom. Za mene je sve ovo samo jedna faza u životu, ipak smo svi mi ljudska bića. Vratit ću se mnogo jača nakon ovog razdoblja. Moje liječenje vodi jedan od najpriznatijih profesora psihijatrije i nadam se da ću uskoro vratiti snagu i energiju. Najvažnije je da sam živa. Iz dubine svog srca zahvaljujem vam se zbog brige za mene. Moram se puno odmarati i ne smijem mnogo biti na internetu. Nadam se da ćete me razumijeti. Neka vas Bog sve blagoslovi, moje srce je uvijek puno ljubavi za sve vas gdje god se nalazite – napisala je lijepa glumica.

>> Meryem Uzerli završila na psihijatriji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije