Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša serija

Donna ispala: Vekić napravila čak 22 dvostruke pogreške

Donna Vekić
Foto: DPA/Pixsell
03.05.2014.
u 14:15

Čilića u prvom kolu Madrida čeka Portugalac Joao Sousa, a ako to prođe ide na drugog nositelja Novaka Đokovića. Dodig ide na Japanca Keija Nishikorija, koji je prošlog tjedna osvojio Barcelonu.

Donna Vekić nije uspjela izboriti glavni turnir u Madridu. Na posljednjem koraku kvalifikacija zaustavila ju je Francuskinja Kristina Mladenovic sa 7:5, 6:0 nakon sat i šest minuta igre.

Glavne razloge poraza Donna treba tražiti u lošem servisu, jer je imala samo 29 posto prvog servisa, a napravila je čak 22 dvostruke pogreške, od čega čak 16 u prvom setu. Servis gem je gubila čak osam puta.

Vekić je u prvom setu čak četiri puta oduzimala servis Mladenovic, međutim dobila je samo jedan servis gem, te je na kraju izgubila sa 5:7.

Lošu seriju od dva izgubljena gema u nizu, Donna je nastavila u drugom setu, gdje nije uspjela dobiti nijedan gem te se od Madrida oprašta već u kvalifikacijama.

Čilić i Dodig saznali protivnike

U muškom dijelu turnira u Madridu sljedećeg tjedna igrat će Marin Čilić i Ivan Dodig, a danas su doznali suparnike.

Čilića u prvom kolu čeka Portugalac Joao Sousa, a ako da pobijedi ide na drugog nositelja Novaka Đokovića. Dodig ide na Japanca Keija Nishikorija, koji je prošlog tjedna osvojio Barcelonu.

>> Donna Vekić majstorica preokreta, izvukla 1:6, 0:2
>> Bolt do naslova preko Ćorića u polufinalu te Mektića u finalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije