Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA TESTOVE ODABRAN VELIKI A380

Do sada nitko nije uspio: Airbus počinje testirati pogon zrakoplova na tekući vodik

23.12.2022.
u 20:15

Godišnje emisije ugljikova dioksida zračnog prometa više su od ukupnih emisija Njemačke

Komentara 15

VS
vrbe.sadim
20:53 23.12.2022.

Motori nisu problem, problem su spremnici i cjevovodi. Kad uspiju napraviti spremnike i cjevovode od materijala dovoljno gustog da vodik ne prolazi kroz stijenke, onda se može ozbiljno govoriti o komercijalnim letjelicama s vodikovim pogonom.

Avatar | spremno zidam |
| spremno zidam |
20:35 23.12.2022.

Ako im kresne rezervoar s vodikom, nece im trebati padobran, buduci da ce im komadici biti razasuti na bar 20 km2.

CA
CaptainMustache
21:20 23.12.2022.

Tek što je komercijalna avijacija krvlju stekla iskustvo brojnim “fuel related” nesrećama, kreće se eksperimentirati s čudnim gorivima poput ovog. U avijaciji se mnoge stvari ne mogu naučiti bez iskustva, a to UVIJEK znači ljudske žrtve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?