Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelazi sve granice!

Šokantne poruke Vojislava Šešelja uz fotografije kolinja na Instagramu

Šešelj
Foto: Instagram/Vojislav Šešelj
1/3
21.12.2015.
u 19:36

Šešelj je na toj društvenoj mreži objavio tri fotografije s kolinja ili svinjokolje na kojima pozira s nožem i sjekirom u rukama, a na sebi ima krvavu pregaču

Kontroverzni četnički vojvoda i predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji na slobodi čeka presudu Haaškog suda za ratne zločine u Hrvatskoj, Vojvodini i Bosni i Hercegovini, javnost je šokirao novim fotografijama na Instagramu

Šešelj je na toj društvenoj mreži objavio tri fotografije s kolinja ili svinjokolje na kojima pozira s nožem i sjekirom u rukama, a na sebi ima krvavu pregaču. 

Uz fotografije je ostavio skandalozne i dvosmislene poruke: "Eto, opet koljem", "U klanju nema boljeg od mene" i "Tko kolje, zlo ne misli". 

Vođa srpskih radikala Vojislav Šešelj od svog privremenog izlaska iz haaškog zatvora ne prestaje s provokacijama od kojih je jedna bila i paljenje hrvatske zastave ispred Palače pravde u Beogradu. 

>>ICTY traži uhićenje Šešeljevih odvjetnika zbog potkupljivanja svjedoka

>>Šešelj Slađi obećao pun kovčeg dokumenata koje će moći iskoristiti u kampanji

Komentara 136

OB
ObrenM
20:02 21.12.2015.

Dok je bio u zatvoru-bio je na samrti,a sada puca od fizickog zdravlja i ludila.Smjestite ga u zatvor odmah ce se smrtno razboljeti-vidjeno i kod nas.

KI
kimi
19:48 21.12.2015.

Dvorskih luda ima svuda ali ne kapiram čime marginalizovani Šešelj zavređuje toliku medijsku pažnju hrvatskog tiska?

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:03 21.12.2015.

Kontlovezni pledsednik slpske ladikalne stlanke ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije