Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baltimore

Nasred ulice otvorila se rupa i 'progutala' na desetke automobila

Foto: Youtube Screenshot
1/2
01.05.2014.
u 13:04

Rupa je nastala kada se uslijed obilnih padavina cijeli dio ulice doslovno urušio, prenose američki mediji

Jaki pljuskovi koji su pogodili američku Istočnu obalu sve do Floride, izazvali su otkazivanje letova na nekoliko aerodroma i kolaps u prometu.

U Baltimoreu se na pločniku tako stvorila ogromna rupa koja je pred mnoštvom užasnutih prolaznika 'progutala' na desetke automobila.

Rupa je nastala kada se uslijed obilnih padavina cijeli dio ulice doslovno urušio, prenose američki mediji.

 

Ključne riječi

Komentara 3

AA
aabbcc
14:51 01.05.2014.

Umjesto da napisete koja suplja firma je gradila tu cestu bez dobre podloge i nasipa vi pravite misterije i bozija cuda od privatnih lopovluka i tih graditelja....

AA
aabbcc
14:56 01.05.2014.

I budala vidi da su graditelji ispod ceste za podlogu navukli samo pijesak i zemlju pa voda odnijela cestu.. !!

Avatar jigaboo
jigaboo
14:02 01.05.2014.

koga briga, dosadni ste vise sa tom amerikom I amerikancima, ovakvo podrepasko novinarstvo neces vidjet ni u srbiji pisanju o rusiji I rusima. odje doslovno odes na vecernji amerikanci iskacu ko iz pastete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije