Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA 40 TISUĆA DOLARA

Zgrozili svojim ponašanjem! Zlostavljali goste kluba, razbili inevntar i opremu DJ-u...

Engleska ragbi reprezentacija
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
31.10.2019.
u 21:57

SP završava ovoga vikenda. U petak je na rasporedu susret za treće mjesto između Walesa i Novog Zelanda, a dan kasnije je finale između Engleske i Južne Afrike

Noćni klub u japanskom gradu Kumamoto podnio je kaznenu prijavu protiv urugvajskih ragbijaša zbog uništavanja inventara i nasilničkog ponašanja.

Urugvajski ragbijaši su nakon poraza od Walesa (13-35), ispadanje sa Svjetskog prvenstva proslavili u jednom noćnom klubu u Kumamotu. Proslava se otela kontroli pa su se Urugvajci počeli nasilno ponašati prema ostalim gostima, razbijati inventar, udarali su po zidovima, a razbili su i opremu DJ-u. Šteta je procijenjena na oko 40.000 dolara.

"Vlasnik je razočaran i ljut jer su ragbijaši napustili objekt bez isprike," kazao je odvjetnik koji je dodao kako vlasnik također razmišlja i o podnošenju kaznene prijave zbog nanošenja ozljeda jednom od članova osoblja.

Oglasila se i Međunarodna ragbijaška federacija (IRFB) ispričavši se zbog incidenta.

"Ovaj slučaj je vrlo razočaravajuć i ne odgovara poznatom duhu turnira," navodi se u priopćenju IRFB-a.

Reprezentacija Urugvaja osvojila je posljednje mjesto u skupini D svjetskog prvenstva u Japanu s jednom pobjedom i tri poraza.

SP završava ovoga vikenda. U petak je na rasporedu susret za treće mjesto između Walesa i Novog Zelanda, a dan kasnije je finale između Engleske i Južne Afrike.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
07:04 01.11.2019.

Kaj bi bilo tek da su neki vidić još osvojili .. krš i lom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije