Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI NA POLJUDU

Zekić nakon pobjede: 'Fali nam bahatosti, ali mislim da će ova utakmica to promijeniti'

Split: Utakmica HNK Hajduk i NK Osijek u 12. kolu Prve HNL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/42
22.10.2023.
u 21:04

"Rekao sam igračima da mi je najbolje što mi se moglo dogoditi, vratiti se u moj klub i pobijediti na Poljudu. Svašta mi se izdogađalo u Albaniji, ali zahvalio bih se Partizaniju koji je prepoznao moju želju da odem u Osijek", kazao je trener Osijeka, Zoran Zekić

Nakon što je njegova momčad na Poljudu svladala Hajduk rezultatom 0:2, za MAXSport televiziju je komentirao utakmicu. Osijek sada ima 18 bodova, samo jedan manje od Gorice i Dinama. Hajduk je s druge strane propustio priliku da iskoristi remi Rijeke i Istre te ponovo zasjedne na čelo poretka.

"Zadovoljan sam taktički kako smo odigrali utakmicu. Krenuli smo s trojicom u zadnjoj liniji i zabili gol u pravo vrijeme. Hajduk smo ograničili, a postao je opasniji ulaskom Livaje. Nakon dugo vremena nismo promili gol, hvala našim navijačima koji su došli tu podržati nas.

GALERIJA Hajduk poražen na Poljudu! Niti Livaja ih nije uspio spasiti

Split: Utakmica HNK Hajduk i NK Osijek u 12. kolu Prve HNL
1/42

Volim mijenjati taktiku, volim da smo fleksibilni. Priznajem da nisam još upoznao igrače, neki su još prestrašeni, mogu više, neki nisu ni potpuno spremni. Fali nam malo bahatosti, ali mislim da će ova utakmica to promijeniti. Hajduk je imao dvije šanse u prvom dijelu, a i mi smo mogli još zabiti koji gol, ali neću sad tražiti dlaku u jajetu.

Nema euforije, ali treba reći da je ovo pozitivna stvar za klub. Odigrali smo odlično u fazi obrane, Ramon je bio dosta usamljen u napadu, ali njegova nas je energija nosila. Nakon što smo dali gol, počeli smo se mučiti na bokovima. Uveo sam obrambene igrače da poduplamo te bokove kad je Livaja ušao.

VEZANI ČLANCI:

Rekao sam igračima da mi je najbolje što mi se moglo dogoditi, vratiti se u moj klub i pobijediti na Poljudu. Svašta mi se izdogađalo u Albaniji, ali zahvalio bih se Partizaniju koji je prepoznao moju želju da odem u Osijek.

Na Poljudu je izvrsna atmosfera, no ona može biti i opterećenje ako ekipa nije u najboljem stanju. Analizirat ćemo ovu utakmicu i Istru s kojom igramo u sljedećoj utakmici", rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

VIDEO Trener Hajduka izazvao bijes Torcide. Skandirali s tribina: 'Leko, odlazi!'

Komentara 2

KP
Karlovacko pivo
21:44 22.10.2023.

Svaka čast momci sa ponosom i zaslugom nosite tri boda u Osijek

PA
pajokola1
08:40 23.10.2023.

Zaslužena pobjeda, ovo s tri stopera iza nije izgledalo loše, ali realno Osijek je igrao bunker a Hajduk to nije znao probit. preko 60% je lopta bila u Hajdukovom posjedu i takva igra Osijeka je u redu kad igras protiv jačih ,a to su Dinamo Rijeka i Hajduk, ali šta kad budeš igrao sa Goricom, Lokomotivom, Varaždinom ??? Eo baš me zanima iduća utakmica sa Istrom, mislim da će tu Osijek imati velikih problema, a ako to ne dobiješ džaba ti vrijedi pobjeda nad Hajdukom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije