Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska gimnastika

Zagreb u Lučkom danas dobiva dvoranu

Tin Srbić
Foto: DPA/Pixsell
1/3
28.03.2019.
u 16:41

Za razliku od dvorana u Nedelišću i Osijeka, ova u Zagrebu ima poseban podij za treniranje ritmičke gimnastike. Svaka sprava za sportsku gimnastiku ima jamu tako da će rizik od ozljeda biti smanjen na nulu – rekao je Tigran Gorički

Nakon Nedelišća i Osijeka i Zagreb je dobio gimnastički dom koji će biti smješten u dvoranu ŠRC Lučko. Danas će bi svečano otvaranje dvorane koja je namijenjena isključivo za sportsku, ali i ritmičku gimnastiku.

– Za razliku od dvorana u Nedelišću i Osijeka, ova u Zagrebu ima poseban podij za treniranje ritmičke gimnastike. Svaka sprava za sportsku gimnastiku ima jamu tako da će rizik od ozljeda biti smanjen na nulu – rekao je Tigran Gorički, gimnastički trener.

Dvorana je opremljena najmodernijim spravama iz Nizozemske. Grad Zagreb platio je troškove kupnje od 2,1 milijun kuna. Podij ima 1200 kvadratnih metara, kolike su dimenzije dvorane, i rađen je po mjeri. Treninzi počinju u petak.

Tin Srbić
1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije