Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice

WBC prijeti suspenzijama zbog borbe Haye-Chisora

'Suspended professional boxer Dereck Chisora (R) stands next to a fence next to boxer David Haye (L) during a press conference at West Ham United\'s Boleyn Ground in London, England, 08 May 2012. Chis
'Inga Radel/DPA/Pixsell'
18.05.2012.
u 18:32

Chisorin menadžer Warren odlučio se boriti protiv moguće suspenzije tako da je uložio prigovor na odluku Svjetske boksačke federacije

Svjetska boksačka federacija (WBC) donijela je svoju odluku vezanu uz kontroverznu borbu između Davida Hayea i Derecka Chisore. Svima upletenima, pa i samom organizatoru, oduzet će licence ako 7. srpnja dođe do borbe.

Chisora je dobio suspenziju do daljnjega zbog ponašanja prije i tučnjave poslije meča s Vitalijem Kličkom u veljači te zbog fizičkog sukoba s Hayeom koji se dogodio nakon incidenta s Kličkom. Chisora je tada izgubio svoju licencu, dok Haye svoju licencu nema jer je službeno u mirovini. Obojica boksača uspjela su dobiti licencu od  Luksemburške boksačke federacije. Prema odluci WBC-a svi sudionici borbe bit će tretirani kao da su odgovorni za postavljanje ilegalne borbe i kao takvi izgubit će svoju licencu.

Među prozvanima je i Frank Warren, Chisorin menadžer koji je odlučio učiniti sve kako se to ne bi dogodilo. Službeno je kontaktirao glavnog tajnika federacije Roberta Smitha te uložio prigovor na donesenu odluku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije