Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

VIDEO Sol na ranu: Trenera Napolija momčad zaboravila u Rimu!

Serie A - Napoli v Cagliari
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
1/3
25.12.2023.
u 23:00

Walter Mazzarri je krajem studenog došao u Napoli. Za sada nije uspio izvući prvaka iz krize. Napoli u osam utakmica ima tek tri pobjede i pet poraza

Trener Napolija, Walter Mazzarri (62), dugo će pamtiti subotnji susret s Romom na Olimpicu. Osim što je aktualni prvak izgubio rezultatom 2:0, lošu je sreću imao i nakon utakmice.

Naime, zbog konferencije za medije se zadržao na stadionu. Razgovor je trajao duže od očekivanog, a u međuvremenu su momčad i ostatak stručnoga stožera sjeli u bus i napustili stadion. Nitko nije primijetio da im nedostaje Mazzarri.

Nakon konferencije, trener je izašao na parking. Kamera ga je uhvatila kako stoji sam, puši električnu cigaretu s koferom u ruci. Navodno je nakon nekog vremena odlučio pozvati taksi i krenuti putem Napulja.

VEZANI ČLANCI:

Mazzarri je krajem studenog došao u Napoli. Za sada nije uspio izvući prvaka iz krize. Napoli u osam utakmica ima tek tri pobjede i pet poraza.

VIDEO Ivan Perišić stigao u Split i izazvao euforiju. Englezi otkrivaju kada se vraća u svoj Hajduk

Komentara 2

Avatar southman
southman
09:59 26.12.2023.

Zato Tudor i nije došao u taj "ludi klub" na polugodišnji ugovor.

BL
blackeder2022
01:26 26.12.2023.

Ima li ga ili ga nema,rezultat je jednako loš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije