Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPI SKIJAŠKI DAN

VIDEO Samuel Kolega odskijao vožnju karijere i nije daleko od društva na postolju!

ITA, FIS Weltcup Ski Alpin, Madonna di Campiglio
EXPA/ Johann Groder
07.01.2024.
u 11:35

Nakon jučerašnjeg postolja u veleslalomu Filip Zubčić je izletio. Međutim, zato se za sjajan rezultat u hrvatskim bojama pobrinuo Samuel Kolega, koji je sa startnim brojem 25 odskijao vožnju karijere i došao do sjajnog šestog mjesta nakon prvog 'laufa'

Još jedna lijepa vijest dolazi nam danas sa slalomskih staza. Nakon što je Leona Popović došla do drugog mjesta u prvoj vožnji slaloma u Kranjskoj Gori, odličan rezultat imamo i nakon prve vožnje muškog slaloma u Adelbodenu

Nakon što je jučer u veleslalomu stigao do trećeg mjesta i postolja, najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić je u slalomu izletio sa staze.

Međutim, zato se za sjajan rezultat u hrvatskim bojama pobrinuo Samuel Kolega, koji je sa startnim brojem 25 odskijao vožnju karijere i došao do sjajnog šestog mjesta nakon prvog 'laufa'

VIDEO Hrgović naljutio bivšeg rivala

Ovo je bila daleko najbolja vožnja koju je Kolega pružio u svojoj karijeri. Dosadašnji najbolji plasman karijere mu je deveto mjesto iz Chamonixa prije godinu dana i to mu je zasad jedini Top 10 plasman karijere. 

Preostali hrvatski predstavnik Istok Rodeš je završio prvu vožnju na 27. mjestu s dvije sekunde i 23 stotinke zaostatka za vodećim te je tako uspio ugrabiti mjesto u drugoj vožnji. Sve vožnje naših predstavnika pogledajte OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Kolega zaostaje pola sekundi za vodećim Norvežaninom Alexanderom Steen Olsenom, koji je kao skijaš iz druge jakosne skupine iznenadio najboljom vožnjom. Iznenađujuća je ovo utrka nakon prve vožnje budući da su i drugi Atle Lie McGrath te treći Tomasso Sala također članovi druge jakosne skupine.

Druga vožnja je na rasporedu od 13 sati i 30 minuta, a možete ju pratiti na Drugom programu HRT-a i na njihovoj HRTi online platformi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije