Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV EVERTONA

VIDEO Pogledajte majstoriju Joška Gvardiola. Vatreni je ponovo oduševio navijače

Premier League - Everton v Manchester City
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/7
28.12.2023.
u 13:54

Vatrenom je suigrač uputio tešku dugačku loptu. Iza njega je stajao suparnički napadač i strijelac prvoga pogotka, Jack Harrison. Harrison je htio dočekati da Gvardiol pogriješi i loše primi loptu. Međutim, Joško Gvardiol ga je iz prvog dodira glavom prebacio i pokrenuo novi napad

Manchester City je u 19. kolu Premier lige svladao Everton rezultatom 3:1. Utakmica je počela poprilično loše za prvake. Momčad iz Liverpoola je povela u 29. minuti pogotkom Jacka Harrisona. Ipak, prvaci su se probudili i izjednačili u 53. minuti pogotkom Phila Fodena.

Potom su uslijedili golovi Juliana Alvareza iz penala u 64. i Bernarda Silve u 86. minuti za konačnu pobjedu 'građanina', tek drugu u posljednjih sedam domaćih utakmica. Slabiji rezultati doveli su Pepa Guardiolu i sve igrače pod povećalo. Kritike ne zaobilaze niti Joška Gvardiola, koji je ovoga ljeta postao najskuplji obrambeni igrač u povijesti sporta.

Premda u nekim trenucima ima nešto slabije reakcije, kao što je slučaj i sa gotovo cijelom momčadi Cityja u ovom trenutku, hrvatski branič ne prestaje oduševljavati sjajnim potezima na terenu. Protiv Evertona je ušao u 43. minuti umjesto Johna Stonesa, a fantastičan potez iz 58. minute postao je hit na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Vatrenom je suigrač uputio tešku dugačku loptu. Iza njega je stajao suparnički napadač i strijelac prvoga pogotka, Jack Harrison. Harrison je htio dočekati da Gvardiol pogriješi i loše primi loptu. Ipak, Joško je iznenadio tako što ga je glavom prebacio i promijenio putanju lopte za 180 stupnjeva. Zatim ga je zaobišao i pokrenuo napad koji je djelovao obećavajuće, no loptu je izgubio jedan od njegovih suigrača. Čak i bez pogotka ili pokušaja udarca prema golu, navijači su s oduševljenjem dočekali ovakvu igru. 

VIDEO Kramarić nakon osam godina odlazi iz Hoffenheima, njegov menadžer sve otkrio

Komentara 1

DU
Deleted user
08:27 30.12.2023.

...promijenio smjer za 180 stupnjeva??!... znači nastavila je potpuno u istom pravcu! Da joj je "promijenio" smje za bilo koji drugi stupanj, to bi bila promjena. Ovako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije