Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA U LIVERPOOLU

VIDEO Kamere su sve snimile: Pep je Jošku nešto objašnjavao, a onda ga zagrlio

Premier League - Everton v Manchester City
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/7
28.12.2023.
u 10:00

Joško Gvardiol proslavio se igranjem na poziciji stopera, ali Pep Guardiola ga od dolaska u Manchester stavlja u ulogu lijevog beka. Takva odluka slavnoga trenera izazvala je brojne kritike u jeku pada rezultata, a Gvardiolov svaki potez promatra se s velikom pozornosti

Akutalni prvaci Engleske i Europe provukli su se kroz 19. kolo Premier lige. Manchester City na gostovanju preokretom je slavio na Goodson Parku protiv Evertona. Momčad iz Liverpoola građanima je zadala puno muke, no ipak su igrači Cityja došli do pobjede (3:1), tek druge u posljednjih sedam kola.

Domaćin je poveo golom Jacka Harrisona u 29. minuti, a prednost je zadržao do kraja prvoga poluvremena i gotovo trećinu drugoga dijela. Zatim je Phil Foden zabio za izjednačenje, a City je u vodstvo doveo Julian Alvarez iz kaznenog udarca. Pobjedu građana potvrdio je Bernardo Silva u 86. minuti.

GALERIJA City u teškoj utakmici svladao Leipzig i osigurao prvo mjesto u skupini Lige prvaka

Premier League - Everton v Manchester City
1/45

Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić nastupili su u ovome susretu. Gvardiol je u 43. minuti ušao umjesto ozlijeđenog Johna Stonesa, a Kovačić u 65. minuti umjesto Matheusa Nunesa. Nakon utakmice kamere su uhvatile zanimljive prizore kod klupe Cityja. 

VEZANI ČLANCI:

Jedan od najvećih trenera današnjice, Pep Guardiola nešto je objašnjavao Jošku Gvardiolu, a ovaj ga je pozorno slušao. Nakon što mu je sve ispričao, Pep ga je uhvatio za vrat i zagrlio.

Inače, premda je Gvardiol do sada igrao na poziciji stopera, Guardiola ga stavlja u ulogu lijevog beka. Takva odluka slavnoga trenera izazvala je brojne kritike u jeku pada rezultata. Nerijetko se postavlja pitanje zašto hrvatski reprezentativac ne igra na poziciji na kojoj se proslavio i može dati najviše (barem prema mišljenju nekih navijača).

VIDEO Jao! Guardiola se zagrnuo od smijeha na ideju da Manchester United postane prvak

Komentara 1

Avatar southman
southman
10:23 28.12.2023.

Guardiola i njegova pametovanja na kraju utakmice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije