Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINACIJA

VIDEO Pogledajte kako je Hrgović u tri poteza srušio Ahmetovića

Jurica Galoic/PIXSELL
05.12.2021.
u 09:00

I u posljednjoj trećini druge runde, Ahmatović pada prvi put. Diže se i nakon tridesetak sekundi pada ponovno, ali spasio ga je gong.

Filip Hrgović u 14. borbi profesionalne karijere nije imao nikakvih problema doći i do 14. pobjede! Emir Ahmatović nije imao nikakve šanse i to je pokazatelj boksačkom svijetu da je vrijeme da najbolji hrvatski boksač dobije protivnika doraslog njegovu statusu!

Njemački borac srpskih korijena u posljednji trenutak zamijenio je Amerikanca Alexandera Scotta i nije imao ni najmanje laku zadaću, no hrabro je pristao na meč i hrabro je ušao u njega.

Ali, klasa se odmah prepoznala... Svaki nalet protivnika, deset centimetara viši i gotovo devet kilograma teži Filip lako je branio pa ekspresno uzvraćao.

I u posljednjoj trećini druge runde, Ahmatović pada prvi put. Diže se i nakon tridesetak sekundi pada ponovno, ali spasio ga je gong.

Ključne riječi

Komentara 30

BR
brojevi
10:05 05.12.2021.

Suveren u ringu i sljedeći svjetski prvak ako mu dozvole preplašeni protivnici. Bilo mi je donekle žao srbina Ahmetovića. Šalim se! Nego jel to rođak naše saborske zastupnice.

TV
Tvrdjava
10:34 05.12.2021.

Dosao vidio izudarao...svaka.cast

Avatar Pastuh
Pastuh
10:19 05.12.2021.

Vrijeme je za pravog protivnika. Ali, svaka čast za ovo do sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije