Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diletta Leotta

VIDEO Neodoljiva i u izolaciji: Oskudno odjevena poslala je svijetu važnu poruku

Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
16.03.2020.
u 12:33

Leottine zadnje objave na Instagramu otkrivaju da se drži preporuka vlasti i liječnika

Diletta Leotta, slatka 28-godišnja Talijanka koja trenutačno slovi za najljepšu sportsku novinarku svijeta, nalazi se u kućnoj izolaciji baš poput velike većine svojih sunarodnjaka. 

Njezine zadnje objave na Instagramu otkrivaju da se drži preporuka vlasti i liječnika, ali i posla jer je neprestano vezana uz računalo.

Istina, nogometna natjecanja koja prati trenutačno se ne održavaju, ali sigurno jedno oko drži na vijestima, a već ćemo u utorak doznati kada bi Seria A otprilike ponovno mogla otvoriti svoja vrata i za koji će termin UEFA zakazati Euro 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunedì, Smart working 🤓 #iorestoacasa

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Ali otkrivaju njezine objave i još nešto, da se prilagodila proljetnim temperaturama, jer po stanu skakuće u prilično golišavom izdanju na radost svojih obožavatelja.

Ima ih Leotta u ovome trenutku čak više od šest milijuna, a u toj posljednjoj objavi im je svima poručila – i ja ostajem kod kuće – kako bi ih potaknula da se ovih dana ponašaju odgovorno i pridržavaju samoizolacije dok nevolja ne prođe.

 

 

Komentara 7

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
13:43 16.03.2020.

S njom bih tri karantene proveo!

Avatar Melankolija
Melankolija
15:13 16.03.2020.

Vrijedna, radi i bolesna.

IL
ilijan1a
16:21 16.03.2020.

Lijepo je ju vidjeti pa makar i u karanteni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije