Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDNICA

VIDEO Kung fu potez bivšeg vatrenog, pogledajte što je napravio: 'Ljudi, pa ovo je obrana sezone'

Foto: Screenshot: Reddit
1/2
14.03.2024.
u 10:13

Vratara na golu domaćih nije bilo, ali nekadašnji stoper Dinama i Rijeke se maestralnim potezom ispriječio na gol-crti i tijelom odbio loptu u korner

Napeto je, napeto i u nogometnoj Indiji. Ne samo zbog toga što nogometna reprezentacija pod vodstvom našeg Igora Štimca želi izboriti povijesni plasman na Svjetsko prvenstvo 2026. već i zbog klupskog nogometa. On je, nekako ga barem tako doživljavamo, još uvijek u fazama povoja. No, ima i tamo napetih utakmica, spektakularnih poteza i golova, a igraju i neki naši dobro poznati igrači.

Tako su u srijedu dvoboj 18. kola indijskog prvenstva igrali Kerala Blastersi i Mohun Bagan. Znamo, ništa vam to ne znači, osim ako niste pasionirani ljubitelj indijskog nogometa ili pak jedan od okorjelijih kladioničara. No, za domaće Blasterse igra i nekadašnji hrvatski reprezentativac. 

Marko Lešković, 32-godišnji Našičanin bio je četiri puta, u rasponu od 2014. do 2017. godine član vatrenih. Tada je igrao za Rijeku, iz koje je potom prešao u Dinamo, a na Maksimiru se zadržao do 2020. kada je otišao na posudbu u Lokomotivu. S Kajzerice je još u jesen '21. otišao u Indiju, evo ga već u njegovoj trećoj sezoni u Kerali.

No dakle, Kerala - Mohun Bagan. Gosti do 54. minute vode 0:1, gol zabija Armando Sadiku, kojeg ćemo vjerojatno u dresu Albanije vidjeti i protiv Hrvatske na Euru. Leškovićeva Kerala izjednačuje, ali u 60. minuti opet Sadiku postavlja na 1:2. Tri minute kasnije, na scenu stupa Leškovićev suigrač, nekadašnji napadač Hajduka, Dimitrios Diamantakos i zabija za 2:2. Novih pet minuta kasnije već je 2:3, treći put poveli su gosti.

U 81. minuti u igru ulazi Lešković, a njegov potez iz treće minute sudačke nadoknade danas obilazi svijet. Naime, gostujući napadač Liston Colaco nije uspio nadmudriti vratara Singha, a onda je na odbijenu loptu naišao australski napadač Cummings. Vratara na golu domaćih nije bilo, ali Lešković se maestralnim potezom ispriječio na gol-crti i tijelom odbio loptu u korner.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

"Ljudi, pa ovo je obrana sezone, ne mogu vjerovati", čulo se u TV-prijenosu.

No, u preostalih pet minuta sudačke nadoknade pala su još dva pogotka pa je utakmica završila pobjedom gostiju od 3:4. Leškovićeva Kerala trenutno je na petom mjestu s dobrim izgledima da se probije u doigravanje, a Mohun Bagan je drugi.

Ključne riječi

Komentara 3

OK
Okrad11
12:17 14.03.2024.

To ni kung-fu panda ne bi izvela.

GN
gnoj
12:09 14.03.2024.

Gluposti kakav potez, digao nogu i lopta ga udarila !

Avatar Tombstone
Tombstone
03:45 15.03.2024.

Ima li koji Hrvat I u ligi Mijanmara kojeg je lopta pogodila? Uz to da je iz nepoznatog razloga zavrsil cak I u repki?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije