Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILI SE U PRVU LIGU

Varaždinci razveselili Zlatka Dalića: 'Ovo je moj grad, zaista mi puno znači'

Varaždin se vraća u Prvu HNL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
23.05.2022.
u 10:01

- Ja sam vezan za ovaj klub, ovo je moj klub, moj grad, gdje sam ja dobio šansu da budem trener u početku i zaista mi jako mnogo znači.

Nogometaši Varaždina pobjedom nad Dugopoljem (2:1) kolo prije završetka Druge HNL ostvarili su povratak u Prvu ligu. Strijelci za Varaždince bili su Urata i Brodić. Tako je Varaždin brzopotezno osigurao povratak u elitu jer je samo ovu sezonu boravio u drugoligaškom okruženju. Jedinom rivalu Rudešu pobjegao je na neuhvatljiva četiri boda prednosti, a susret protiv Dugopolja pratio je Zlatko Dalić, izbornik reprezentacije Hrvatske.

– Ja sam vezan za ovaj klub, ovo je moj klub, moj grad, gdje sam dobio šansu da budem trener u početku i zaista mi jako mnogo znači. Puno pomažem, navijam, tu sam i evo, ja sam sretan zbog ovih ljudi ovdje. Treba puno, puno više uložiti, teško je parirati u Prvoj ligi. Vidjeli smo koliko je prvenstvo ove sezone bilo jako i kvalitetno. Zaista će biti zahtjevno da se klub stabilizira, a bez velike pomoći Grada i Županije to neće biti moguće – rekao je izbornik čiji je sin Toni direktor kluba.

Rezultati 29. kola: Varaždin – Dugopolje 2:1, BSK – Kustošija 2:3, Dinamo II – Inter Zaprešić 0:2, Croatia – Orijent 1:5; poredak: Varaždin 60, Rudeš 56, Inter Zaprešić 48, Jarun 44...

>> Pogledajte i izjave igrača Dinama

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Darlboro2
Darlboro2
10:23 23.05.2022.

Nažalost tovarska filijala opet u hnl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije