Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTA U DISKU

Perković se vratila u Zagreb: Ako je nošenje hrvatske zastave razlog za četvrto mjesto - neka je!

05.08.2021.
u 21:57

Sandra se rasplakala pred dvojicom hrvatskih novinara i vrlo je emocionalno podnijela ostanak bez olimpijske medalje

Ljuta sam samo na sebe, nije kriva ni kiša, ni klizavi krug, ni Ahilova tetiva već isključivo samo ja, kazala je nakon četvrtog mjesta u bacanju diska na Olimpijskim igrama u Tokiju Sandra Perković. Sandra se rasplakala pred dvojicom hrvatskih novinara i vrlo je emocionalno podnijela ostanak bez olimpijske medalje.

Sada se vratila u Zagreb gdje su ju u zračnoj luci dočekali najmiliji, a ona je sa svojim trenerom stala pre novinare i odgovorila na pitanja:

POGLEDAJTE DOČEK ZA SANDRU:

 

- Olako ste shvaćali zlata u Londonu i Riju, a ovo je dokaz koliko je teško. Nemam za čime žaliti, tek imam 31 godinu i samo se trebam okrenuti naprijed i pripremiti se da se iz Pariza vratim s najsjajnijim odličjem - rekla je Sandra.

- Ne trebaju meni niti porazi niti pobjede da bih znala da su neke osobe uvijek uz mene - rekla je, nakon što je zagrlila emotivno majku.

- Ako je cijena što sam nosila hrvatski stijeg ta da sam završila četvrta - neka je. 

- Rio je bio puno bolje organiziran nego Tokio. Svaka čast Japancima. Možda su oni radišni, ali nisu uopće snalažljivi u ovakvim situacijama, osobito kada je u pitanju korona sezona.

Finale je otvorila s rezultatom 62.53 m što je bio peti rezultat prve serije, u drugoj seriji je pogodila mrežu, a onda je uslijedila pauza zbog jakog pljuska koji se srušio na Olimpijski stadion u Tokiju.  Prekid je trajao skoro sat vremena, a Sandra se na bacalište vratila s rezultatom 65.01 probivši se na četvrto mjesto.

Nažalost, četvrta serija je donijela slab hitac ispod 60 m pa je Sandra napravila prijestup, a niti peta serija nije donijela ništa dobroga, pogodila je mrežu. U posljednjem pokušaju bacila je 63.25 što nije bilo dovoljno za odličje.

Komentara 20

ZV
Zvjerko15
00:59 06.08.2021.

"Ako je cijena što sam nosila hrvatski stijeg ta da sam završila četvrta - neka je. ". Može li mi netko objasniti kakve veze ova izjava ima s bilo čim?

DU
Deleted user
22:28 05.08.2021.

Fufljava debeloguza bi mogla ostati i bez stana koj joj je dao Bandić! Medalja i nije tako važna!

HA
Hanok
03:05 06.08.2021.

Ajde, sada organizacija ne valja. Pa nisu oni krivi kaj ti bacas disk u mrežu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije