Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultimatum Fifi

Urugvajci ljutiti zbog kazne, najavljuju odstupanje sa SP-a!

Suarez Chielini
Reuters (Ilustracija)
26.06.2014.
u 21:48

- Ovo je sramota! Tko kaže da je ugrizao suparnika? Mnoge stvari se mogu reći o tim fotografijama i smatram kako bi Urugvaj trebao napustiti Svjetsko prvenstvo

Nakon što je Fifa drastično kaznila Luis Suareza i suspendirala ga na četiri mjeseca, u Urugvaju je zavladao šok i nevjerica. Bijesni su zbog takve odluke, a čak su i zaprijetili odlaskom s Mundijala!

Urugvajski mediji pišu kako je iz njihova saveza došla informacija kako su Fifi dali ultimatum da smanji kaznu njihovu najboljem igraču, inače se uopće neće pojaviti na utakmici protiv Kostarike u osmini finala koja je na rasporedu u subotu.

- Nakon ovakvog kažnjavanja Luisa Suareza, reprezentacija Urugvaja dobro će razmisliti o tome hoće li igrati protiv Kolumbije u osmini finala, prenose izjavu jednog od djelatnika saveza.

A i Javier Chevanton, bivši urugvajski reprezentativac, slaže se da bi se Urugvaj morao povući.

- Ovo je sramota! Tko kaže da je ugrizao suparnika? Mnoge stvari se mogu reći o tim fotografijama i smatram kako bi Urugvaj trebao napustiti Svjetsko prvenstvo. Trebamo poslati jak signal jer izgleda da je sve namješteno kako bi Brazil osvojio turnir, rekao je Chevanton.

>>Nije sve izgubljeno: Suarez može igrati nogomet na Kiribatima ili Maršalovim Otocima

>>Drastična kazna Fife: 'Vampiru' Suarezu 4 mjeseca suspenzije!

Komentara 18

MA
malena27
01:46 27.06.2014.

Treba mu samo zube povaditi i pustiti ga da igra :)

L0
luena 01
23:52 26.06.2014.

Samo vi napustite SP ... kanibalu ionako nije tamo mjesto... zasto je njihov drugi igrac navlacio triko Cheliniju da skrije otisak zubi ... Umjesto se dat ucjenjivat Fifa bi trebala komplet Urugvaj na dvije godine suspendirati za sva natjecanja zbogbog ovoliko bezobrazluka.. ...

BU
bubimir55
22:57 26.06.2014.

Samo je malo gricnuo, a onda popustio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije